1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας, στη συνεδρίαση του 6/22-5-2018, με βάση το άρθρο 20 του ΚΑΠ, επικύρωσε τις τελικές βαθμολογίες των πρωταθλημάτων Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2017 – 2018. Αυτές έχουν ως είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Ένωσης.

2. Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ. θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ του Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ και της ομάδας U-17 της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Φιλίππων.

3. Το διήμερο 25-26 Μαΐου  2018 θα διεξαχθεί στα Λιμενάρια ποδοσφαιρικό τουρνουά της μορφής (6x6), με ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτου ηλικίας. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το σωματείο μας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ.

4. Η φετινή ετήσια τακτική γενική συνέλευση των σωματείων – μελών της ΕΠΣ Καβάλας θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018. Εντός των επόμενων ημερών θα αναρτηθεί η σχετική πρόσκληση προς όλα τα σωματεία.

5. Παρακαλούνται όλα τα σωματεία να διευθετήσουν κάθε οικονομική τους εκκρεμότητα, ως αυτές τους απεστάλησαν εγγράφως, προκειμένου να ξεκινήσουν τη νέα τους ποδοσφαιρική χρονιά.

1. Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 η Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, στην οποία συμμετέχει ως εκπρόσωπος της ΕΠΟ το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Δημήτριος Ηλιάδης, πραγματοποίησε έλεγχο για την αδειοδότηση των εγκαταστάσεων του Εθνικού Γηπέδου «Ανθή Καραγιάννη» και του Κλειστού Κολυμβητηρίου Καβάλας.

2. Το Σάββατο 28/4/2018 θα απονεμηθεί από την ΕΠΣ Καβάλας το κύπελλα στους πρωταθλητές της Β2 Κατηγορίας, ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΡΗΝΙΔΩΝ και την Κυριακή 29/4/2018 στους πρωταθλητές της Α’ Κατηγορίας, ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΕΡΝΗΣ.

3. Το απόγευμα της Δευτέρας 23 Απριλίου 2018 η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο της και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, κ. Γιώργο Πριονίδη καθώς και από διαιτητές της Ένωσής μας, παρακολούθησε την ημερίδα Ανάπτυξης Διαιτησίας, που διεξήχθη στη Νομαρχία Δράμας και είχε ως ομιλητή τον κ. Κύρο Βασσάρα.

4. Την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 και ώρα 17:00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Ελευθερούπολης θα φιλοξενηθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας για το θεσμό του REGIONSCUP περιόδου 2018=2019 μεταξύ των ομάδων ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ και ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Διοργανώτρια αρχή του αγώνα, ύστερα από εντολή της ΕΠΟ, είναι η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.

5. Το Σάβαβτο 5 Μαΐου 2018 και ώρα 17:00 μ.μ., στον αγώνα Π.Ο. ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, θα απονεμηθεί από την ΕΠΣ Καβάλας το κύπελλο του πρωταθλητή της Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2017 – 2018 στο σωματείο Π.Ο. ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ.   

6. Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ., στον αγώνα ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, θα απονεμηθεί από την ΕΠΣ Καβάλας το κύπελλο του πρωταθλητή της Β1 Κατηγορίας περιόδου 2017 – 2018 στο σωματείο ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ.

7. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ – Α.Ο. ΚΑΡΥΑΝΗΣ θα διεξαχθεί το Σάββατο 5/5/2018 και ώρα 18:00 μ.μ.   

8. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 6/5/2018 και ώρα 18:00 μ.μ.   

9. Λόγω των εργασιών ανάπλασης του Δημοτικού Γηπέδου «Βερούλειο» που πραγματοποιεί ο Δήμος Καβάλας, ο αγώνας ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ θα διεξαχθεί στο γήπεδο Χαλκερού. Για τον ίδιο λόγο, ο αγώνας Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ – ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κωτσάλου το Σάββατο 28/4/2018 και ώρα 17:30 μ.μ.

10. Οι αγώνες Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ και ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ θα ξεκινήσουν στις 12:00 μ.μ.

11. Ο αγώνας ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ – ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ θα διεξαχθεί στο γήπεδο Πρίνου.  

1. Μετά από σχετικό αίτημα των σωματείων της ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας αποφάσισε ότι οι απονομές του κυπέλλου στους πρωταθλητές περιόδου 2017 – 2018 θα γίνονται, μετά από συνεννόηση με τα ενδιαφερόμενα σωματεία, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα τους. Με τον τρόπο αυτό, θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα, να γιορτάσουν την επιτυχία τους αυτή.

2. Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Απριλίου 2018 θα διεξαχθεί το ετήσιο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών από το σωματείο μας ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ.

3. Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαΐου 2018 θα διεξαχθούν δύο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών από τα σωματεία μας Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ.

4. Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Καβάλας, Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ, ταξιδεύει στο Παραλίμνι Σερρών, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ για τη 2η αγωνιστική της Β’ φάσης. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:30 μ.μ. και παρακαλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του νομού μας να βοηθήσει την προσπάθεια του Κυπελλούχου μας να προκριθεί στην επόμενη φάση.

5. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας, τους διαιτητές, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, ότι τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας UEFA και Υπεύθυνος Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΠΟ, κ. Κύρος Βασσάρας, θα μιλήσει σε ημερίδα Διαιτησίας ποδοσφαίρου με θέμα «Ανάπτυξη Διαιτησίας – Τροποποιήσεις Κανονισμών». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Διοικητηρίου Δράμας και όποιος επιθυμεί μπορεί να την παρακολουθήσει.

1. Σπουδαία επιτυχία είχαν τα δύο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών που διοργάνωσε η ΕΠΣ Καβάλας την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, σε συνεργασία με τα μέλη – σωματεία της, ΚΑΒΑΛΑ 2004 και ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ.

2. Το επόμενο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή 15 Απριλίου 2018, σε συνεργασία με το σωματείο ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λιμένα Θάσου.

3. Η σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης, ανάμεσα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης αυτής, όσον αφορά την ικανότητα που έχει η ΕΠΣ Καβάλας να αναλαμβάνει και να διοργανώνει με απόλυτη επιτυχία διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, όπως είναι το Regions’ Cup, είναι η ανάθεση και διεξαγωγή με ευθύνη της Ένωσης μας των παρακάτω αγώνων:

·       ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ, 18/04/2018, ώρα 16:00 μ.μ.

·       ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 02/05/2018, ώρα 17:00 μ.μ.

Οι αγώνες αυτοί θα φιλοξενηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ και την απόλυτη εποπτεία θα έχει η ΕΠΣ Καβάλας.

 

4. Την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 και ώρα 16:00 μ.μ., στο Δημοτικό Γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη», ο Κυπελλούχος ΕΠΣ Καβάλας, Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ, υποδέχεται για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών την Κυπελλούχο ΕΠΣ Έβρου, ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εύχεται στον Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ καλή επιτυχία στον αγώνα αυτό, αλλά και την κατάκτηση του τίτλου στο θεσμό, αφού η ομάδα μας είναι, αν όχι η καλύτερη, μία από τις καλύτερες που συμμετέχουν στην τελική φάση του Κυπέλλου.

5. Η Πειθαρχική Επιτροπή, αφού εξέτασε τα φύλλα αγώνα της 30/3/2018 και 1/4/2018, καλεί σε απολογία, γραπτή ή προφορική, την πρόεδρο του σωματείου ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, κ. Αμβέρσα Λασκαρίδου, για όσα έχει γράψει ο διαιτητής στις Παρατηρήσεις του φύλλου αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ – ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ.

6. Η Πειθαρχική Επιτροπή, μετά από την απολογία τους, επέβαλε στους παρακάτω τις εξής ποινές:

α. Κελεκτσόγλου Σάββα, πρόεδρο σωματείου ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ, έγγραφη αυστηρή επίπληξη και τιμωρία μίας (1) αγωνιστικής του γηπέδου με αναστολή.

β. Σωματείο Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004, χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ.

γ. Σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΩΛΕΑΣ, χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ.

 

7. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρει τα σωματεία της δύναμής μας, Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ, ΝΕΣΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ και ΑΕΤΟ ΟΡΦΑΝΟΥ για την πετυχημένη εκπροσώπηση του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου στις εθνικές κατηγορίες. Παράλληλα, εύχεται τη νέα χρόνια και με την προσθήκη του πρωταθλητή της ΕΠΣ Καβάλας, οι ομάδες μας να ανεβάσουν τον πήχη πιο ψηλά, έτσι ώστε να έχουμε εκπρόσωπο και στις επαγγελματικές κατηγορίες.  

 

 

1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας ευχαριστεί όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο του νομού μας για την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου, περιόδου 2017 – 2018. Ένας τελικός που χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους καλύτερους που έχουν διεξαχθεί, τόσο για την ποιότητα του αγώνα, όσο και για την προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο. Οι τελικοί Κυπέλλου είναι μία γιορτή του τοπικού μας ποδοσφαίρου και όχι ένα «πανηγύρι». Τα εύσημα για την επιτυχία της διοργάνωσης ανήκουν στους διαγωνιζόμενους και οφείλουμε να τους συγχαρούμε δημόσια.

2. Όλοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του Σαββάτου 31 Μαρτίου 2018 θα αρχίσουν στις 16:30 μ.μ., αντί στις 15:30 μ.μ. που αρχικά είχαν ορισθεί, λόγω της θερινής ώρας.

3. Οι παρακάτω Καβαλιώτες ποδοσφαιριστές κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής ομάδας (Κ-15), κ. Θεόδωρο Ελευθεριάδη, για προπόνηση:

·       Τσονάκας Βασίλειος

·       Συμεωνίδης Σταύρος

·       Ανθουλάκης Αναστάσιος

Η προπόνηση διεξήχθη την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.

4. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ενίσχυση των αξιών του «ευ αγωνίζεσθαι» και όχι απλά την ανάδειξη ενός νικητή, διοργανώνει δύο ακόμη τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών.

Πρόκειται για δύο τουρνουά που απευθύνονται στις κατηγορίες (Κ-9) και (Κ-11), τα οποία θα διεξαχθούν στα γήπεδα της ΚΑΒΑΛΑΣ 2004 και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ (γήπεδο «Σφαγείων») αντίστοιχα. Τις εκδηλώσεις θα τιμήσει με την παρουσία του ο Καβαλιώτης πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και τωρινός προπονητής ποδοσφαίρου, κ. Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος μετά τη λήξη των αγώνων θα απονείμει τιμητικά διπλώματα σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τη συμμετοχή τους στα τουρνουά.

5. Τροποποιούνται οι ώρες έναρξης των παρακάτω αγώνων ως εξής:

·       ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΩΡΑ 11:30 π.μ.

·       ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ – ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΩΡΑ 11:30 π.μ.

·       ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ – Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ, ΩΡΑ 14:30 μ.μ.

·       ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΑΡΥΑΣ – ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΩΡΑ 16:00 μ.μ.

·       ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ – ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΩΡΑ 16:00 μ.μ.

6. Η Πειθαρχική Επιτροπή, αφού εξέτασε τα φύλλα αγώνα της αγωνιστικής 24/3/2018, καλεί σε απολογία την Μ. Τρίτη 03/04/2018 και ώρα 18:00 μ.μ.  στα γραφεία της Ένωσης τους παρακάτω:

α. Σωματείο Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004

β. Σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΩΛΕΑΣ

γ. Κελεκτσόγλου Σάββα, πρόεδρο του σωματείου ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ.

7. Ενημερώνουμε όλους τους διαιτητές – μέλη μας ότι τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συγκέντρωση τους. Το νέο ραντεβού των διαιτητών ορίστηκε τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, στην προκαθορισμένη ώρα.

Εκ μέρους της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας, ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους διαιτητές, καθώς και τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και φιλάθλους του νομού μας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.