1. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας καλεί όλους τους παράγοντες, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, προπονητές και φιλάθλους του νομού μας να τιμήσουν με την παρουσία τους τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας 2017 – 2018. Η παρουσία όλων στο γήπεδο θα μετατρέψει τον τελικό σε μία ποδοσφαιρική γιορτή για την Καβάλα. Παράλληλα, ας μη ξεχνάμε ότι ο φετινός τελικός του Κυπέλλου έχει μία ιδιαιτερότητα, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και η παρουσία όλων μας θα είναι ένα χέρι φιλίας, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς προς τον ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Τζίνη.

2. Την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας διοργανώνει την επόμενη ποδοσφαιρική της εκδήλωση, το επόμενο ποδοσφαιρικό τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών. Το νέο αυτό τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καβάλας. Οι ποδοσφαιριστές της κατηγορίας (Κ-9) θα αγωνιστούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σωματείου ΚΑΒΑΛΑ 2004, με τον πρόεδρο του, κ. Γιάννη Ρούμπα και τους συνεργάτες του να υπόσχονται στους συμμετέχοντες μία άκρως ζεστή και μοναδική φιλοξενία. Οι ποδοσφαιριστές της κατηγορίας (Κ-11) θα αγωνιστούν στις εγκαταστάσεις του νεοϊδρυθέντος σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, στην περιοχή «Σφαγεία» της Καβάλας. Μετά το τέλος των δύο αυτών τουρνουά, η ΕΠΣ Καβάλας θα απονείμει τιμητικά διπλώματα σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση αυτή.

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε και επέβαλε στους παρακάτω τις εξής ποινές:

α. Τσιρωνίδη Αθανάσιο, προπονητή σωματείου ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ, έγγραφη αυστηρή επίπληξη

β. Σωματείο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑΣ, έγγραφη αυστηρή επίπληξη και συστάσεις για καλύτερη ασφάλεια των αθλητικών τους εγκαταστάσεων.

γ. Στυλιανού Παντελή, προπονητή σωματείου ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ, καθώς επίσης και με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 30 ημέρες με αναστολή.

4. Η Πειθαρχική Επιτροπή, αφού εξέτασε τα φύλλα αγώνων της αγωνιστικής 17-18/03/2018, καλεί σε απολογία την Τρίτη 03/04/2018 και ώρα 18:00 μ.μ. τους παρακάτω:

α. Ελευθεριάδη Αργύριο, εκτελούντα χρέη προπονητή στο σωματείο Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ.

Β. Σταυρίδη Κυριάκο, προπονητή του σωματείου ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

5. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας κατακυρώνει τον μη διεξαχθέντα αγώνα ποδοσφαίρου για το Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ – ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, υπέρ του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ με σκορ 3-0. Επίσης, τιμωρεί το υπαίτιο σωματείο ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ με αφαίρεση τριών βαθμών (-3) από τον πίνακα βαθμολογίας του τρέχοντος έτους και επιβάλλει σε αυτό χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ.

6. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΩΛΕΑΣ για το Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί την Κυριακή 01/04/2018 και ώρα 16:30 μ.μ.

7. Τροποποιείται η ώρα έναρξης των παρακάτω ποδοσφαιρικών αγώνων:

·       ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, ώρα 14:00 μ.μ.

·       ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ώρα 14:30 μ.μ.

·       ΚΑΒΑΛΑ 2004 – Ν. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ, ώρα 16:30 μ.μ.

8. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ και ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑΣ θα διεξαχθούν το Σάββατο 24/03/2018.

 

 

 

1. Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, παρουσία των μελών της διοίκησης της ΕΠΣ Καβάλας, κ.κ. Διακουμή Παναγιώτη και Πριονίδη Γεωργίου, οι κ.κ. Βερζαμάνης Κωνσταντίνος(πρόεδρος) και Τσαπανίδης Αναστάσιος (προπονητής), του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, παρέλαβαν το πρώτο ποσό που πρόκειται να διατεθεί για τη θεραπεία του ποδοσφαιριστή Βασίλη Τζίνη.

2. Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 16:00 μ.μ. θα διεξαχθεί ο αναβληθείς ποδοσφαιρικός αγώνας για το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ – Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑΣ.

3. Ο τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣ Καβάλας, μεταξύ των σωματείων Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ», με ώρα έναρξης 18:00 μ.μ. Για το λόγο αυτό, οι αγώνες των τοπικών μας πρωταθλημάτων θα διεξαχθούν το Σάββατο 24/03/2018.

4. Καλούμε όλους τους παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους να τιμήσουν με την παρουσία τους τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας 2017 – 2018, μεταξύ του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και του ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ.

5. Την Κυριακή 18/03/2018 διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική των αγώνων κατάταξης ανόδου από τη Γ’ στη Β’ Κατηγορία, οι οποίοι είναι οι εξής:

·         Ν. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ – Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004, ώρα 16:00 μ.μ.

·         Π.Ο. ΚΕΡΑΜΩΤΗ – ΚΑΒΑΛΑ 2004, ώρα 16:00 μ.μ.

6. Καλούνται όλοι οι αθλητικογράφοι του νομού μας να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας, καθώς στο τέλος του αγώνα θα κληθούν να ψηφίσουν τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του τελικού, προκειμένου αυτός να τιμηθεί με ειδικό έπαθλο από τη διοργανώτρια αρχή.

7. Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα του θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, Βασίλη Τζίνη.

1. Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 διεξάγονται τα δύο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, που είχαν αναβληθεί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Το τουρνουά που απευθύνεται  σε ποδοσφαιριστές της Κατηγορίας (Κ-11) θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ν. Περάμου, αυτό που απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές της Κατηγορίας (Κ-9) θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Ελευθερών. Τα δύο αυτά τουρνουά θα τιμήσει με την παρουσία του ο βετεράνος άσος του Παναθηναϊκού, κ. Λάκης Σημαιοφορίδης. Μετά τη λήξη των τουρνουά θα απονεμηθούν διπλώματα  σε κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή για τη συμμετοχή του.

2. Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαΐου 2018 ο Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ διοργανώνει το 5ο ποδοσφαιρικό τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών με την επωνυμία «Χρήστος Μπάτσης».

3. Την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 17:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα εκπαίδευσης διαιτητών της ΕΠΣ Καβάλας, με ευθύνη του κ. Ντάβελα Απόστολου, εκπαιδευτή της ΕΠΟ, οι γραπτές εξετάσεις των υποψήφιων διαιτητών που φοίτησαν στη τελευταία σχολή Διαιτησίας, που λειτούργησε και ολοκληρώθηκε προ ολίγων ημερών.

4. Η Τεχνική Επιτροπή Μεικτών Ομάδων της ΕΠΣ Καβάλας αποφάσισε να διεξάγει μία από τις προπονήσεις προεπιλογής ποδοσφαιριστών για τις μεικτές μας ομάδες μέσα στο νησί της Θάσου, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους Ενωσιακούς μας προπονητές να δοκιμάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές του νησιού. Η προγραμματισμένη αυτή προπόνηση θα γίνει στο Λιμένα, στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. ΘΕΑΓΕΝΗ, τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, με ώρα συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών στις 15:00 μ.μ.

5. Η πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας, μετά από τις απολογίες τους, τιμωρεί τους παρακάτω:

α. Καζαντζίδη Γεώργιο, πρόεδρο ΠΑΟΚ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, με έγγραφη επίπληξη.

β. Ορφανίδη Μιχαήλ, πρόεδρο Α.Ο. ΚΑΡΥΑΝΗΣ, με αποκλεισμό εισόδου στα γήπεδα για τριάντα (30) ημέρες.

γ. Τσακίρη Π., πρόεδρο Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ, με έγγραφη επίπληξη

δ. Μανωλαρά Γ., πρόεδρο Μ.Α. ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ, με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τριάντα (30) ημέρες.

ε. Κατρακυλάκη Στυλιανό, προπονητή ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΛΠΙΔΩΝ, με έγγραφη επίπληξη

στ. Τσάντα Παναγιώτη, πρόεδρο Ν. ΗΡΑΚΛΗ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ, με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τριάντα (30) ημέρες.

6. Καλούνται την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:30 μ.μ. οι κ.κ. Λαμπίδης Νικόλαος και Ιωσηφίδης Γεώργιος για διευκρινίσεις.

7. Η Πειθαρχική Επιτροπή, αφού εξέτασε τα φύλλα αγώνα της αγωνιστικής 3-4/3/2018, καλεί σε απολογία την Τρίτη 20/03/2018 και ώρα 18:30 μ.μ.  στα γραφεία της Ένωσης τους παρακάτω:

α. Στυλιανό Παντελή, προπονητή του ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

β. Μπαρέτα Συμεών, παράγοντα του ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

γ. Τσιρονίδη Αθανάσιο, προπονητή του ΑΡΗ ΖΥΓΟΥ

δ. Εκ νέου τον Μπιλμπίλη Βασίλειο, παράγοντα του ΒΡΑΣΙΔΑ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

8. Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουνίου 2018 το σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ έχει προγραμματίσει τη διεξαγωγή  ποδοσφαιρικού τουρνουά, που απευθύνεται στις αναπτυξιακές ηλικίες.

9. Παρακαλούνται  όλα τα σωματεία που προγραμματίζουν  τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικών τουρνουά, να ενημερώνουν εγγράφως την ΕΠΣ Καβάλας ως οφείλουν, προκειμένου  αφενός να τους δοθεί η σχετική έγκριση και αφετέρου η Ένωση να το δημοσιοποιήσει, ώστε να μη συμπίπτουν οι ημερομηνίες διεξαγωγής τουρνουά των σωματείων. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται μέχρι ένα σημείο και η επιτυχία των τουρνουά , ως  προς τις συμμετοχές των ομάδων σε αυτά.

10. Ενημερώνουμε τα σωματεία μας και όλο το φίλαθλο κόσμο του νομού μας, ότι το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:00 μ.μ. θα γίνει στη Ν. Πέραμο και στο «Café Tsigkas» η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Θωμά Μαύρου. Στην παρουσίαση θα είναι παρών και ο ίδιος ο Θωμάς Μαύρος.  

 

1. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας και στο πλαίσιο μιας πρώτης  έρευνας για τα δεδομένα που επικρατούν στο χώρο των Ακαδημιών της ΕΠΣ Καβάλας, ζητά από όλα τα σωματεία της δύναμης της να ενημερώσουν εγγράφως, μέχρι την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, πόσα τμήματα υποδομής διατηρούν (ανά κατηγορία) και στο πρωτάθλημα ποιας κατηγορίας συμμετέχουν.

2. Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 από τις 16:00 μ.μ. έως τις 18:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο NATASSA της Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί η 2η περιφερειακή συνάντηση για το στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για το λόγο αυτό, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας προσκαλεί να παρευρεθούν στη συνάντηση οι Ενωσιακοί μας προπονητές, κ.κ. Γιάννης Χατζηιωαννίδης, Λουκάς Τερμετζής και Βασίλης Χατζηβασιλειάδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Καβάλας, οι υπεύθυνοι του γυναικείου σωματείου ΚΑΒΑΛΑ ’86, καθώς επίσης και οι υπεύθυνοι και οι προπονητές των Ακαδημιών του νομού μας, που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΚ.

3. Τα δύο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών που επρόκειτο να διεξαχθούν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στα γήπεδα Ν. Περάμου και Ελευθερών και αναβλήθηκαν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στα ίδια γήπεδα. Τα τουρνουά θα τιμήσει με την παρουσία του ο παλαιός διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, κ. Λάκης Σημαιοφορίδης.

4. Οι αξιωματούχοι των ομάδων που επρόκειτο να προσέλθουν σε απολογία, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 27/02/2018, κ.κ. Τσάντας Παναγιώτης, Μανωλαράς Γεώργιος και Κατρακυλάκης Στυλιανός, καλούνται εκ νέου σε απολογία την Τρίτη 06/03/2018 και ώρα 18:30 μ.μ.

5. Η Πειθαρχική Επιτροπή, αφού εξέτασε τα φύλλα αγώνων της αγωνιστικής 24-25/02/2018, καλεί σε απολογία την Τρίτη 06/03/2018 και ώρα 18:00 μ.μ. τους παρακάτω:

α. Ορφανίδη Μιχαήλ, πρόεδρο του σωματείου Α.Ο. ΚΑΡΥΑΝΗΣ

β. Μπιλμπίλη Βασίλειο, παράγοντα του σωματείου ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

γ. Τσακίρη Π., πρόεδρο του σωματείου Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ

δ. Καζαντζίδη Γεώργιο, πρόεδρο του σωματείου ΠΑΟΚ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

6. Το επόμενο προγραμματισμένο τουρνουά  για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών έχει προγραμματισθεί από την αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής για την Κυριακή 1 Απριλίου 2018. Τα τουρνουά θα διεξαχθούν σε γήπεδα της πόλης της Καβάλας και θα γνωστοποιηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

7. Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 επίσκεψη από ειδικό κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων στις Ενωσιακές αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Καβάλας και διαπιστώθηκαν οι καταστροφές που αυτές έχουν υποστεί. Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα αρχίσει η καταγραφή και η αποτίμηση των ζημιών, καθώς και το κόστος της αποκατάστασης αυτών. Η επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ένωσής μας στην περιοχή των Αμισιανών είναι μια δέσμευση της διοίκησης, για την οποία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να την υλοποιήσει το συντομότερο δυνατό.

8. Ενημερώνουμε τα σωματεία της Γ’ Κατηγορίας ότι την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης η κλήρωση των αγώνων κατάταξης. Τόσο για την άνοδο από την Γ’ Κατηγορία στη Β’, όσο και για το γκρουπ διάκρισης. Παρακαλούνται τα άμεσα ενδιαφερόμενα σωματεία να εκπροσωπηθούν στην κλήρωση, προκειμένου να γίνει και ένας διάλογος μαζί τους, γύρω από τη διαδικασία τέλεσης των αγώνων κατάταξης.

9. Ο αναβληθείς ποδοσφαιρικός αγώνας Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη  7 Μαρτίου 2018 στις 15:30 μ.μ.

10. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ – ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ και ΑΣ ΠΑΓΓΑΙΟ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ  του Σαββάτου 3 Μαρτίου 2018, για το πρωτάθλημα της Β’ και Γ’ Κατηγορίας αντίστοιχα, αναβάλλονται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στις περιοχές Λεκάνης και Νικήσιανης.

 

 

 

1. Την Κυριακή  25 Φεβρουαρίου 2018 διεξάγεται τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών στο γήπεδο του ΒΡΑΣΙΔΑ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ. Το τουρνουά, που θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ., απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές της κατηγορίας (Κ-11). Μετά το τέλος του τουρνουά θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

2. Την Κυριακή  25 Φεβρουαρίου 2018 διεξάγεται τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών στο γήπεδο του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ. Το τουρνουά, που θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ., απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές της κατηγορίας (Κ-9). Μετά το τέλος του τουρνουά θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

3. Τα δύο τουρνουά της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2018, που θα φιλοξενηθούν στα γήπεδα Ελευθερών και Ν. Περάμου, θα τιμήσει με την παρουσία του ο παλαιός διεθνής άσος του Παναθηναϊκού, κ. Λάκης Σημαιοφορίδης, ο οποίος θα απονείμει διπλώματα σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τη συμμετοχή τους στα τουρνουά.

4. Η Πειθαρχική Επιτροπή, αφού εξέτασε τα φύλλα αγώνα της αγωνιστικής 10, 14, 17 και 18 Φεβρουαρίου 2018, καλεί σε απολογία την Τρίτη 27/02/2018 και ώρα 18:30 μ.μ.  στα γραφεία της Ένωσης τους παρακάτω:

α. Κατρακυλάκη Στυλιανό, προπονητή σωματείου ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

β. Μανωλαρά Γεώργιο, πρόεδρο σωματείου Μ.Α. ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ

γ. Τσάντα Παναγιώτη, πρόεδρο σωματείου Ν. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ

5. Μετά την απολογία τους, επιβλήθηκαν οι εξής ποινές στους παρακάτω:

α. Σκορδά Νικόλαο, πρόεδρο σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΑΡΥΑΣ, ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τριάντα (30) ημέρες, καθώς και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ με αναστολή

β. Σωματείο ΟΙ ΛΥΚΟΙ, χρηματικό πρόστιμο διακοσίων (200) ευρώ.

6. Ο αναβληθείς αγώνας ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7/3/2018 και ώρα 14:30 μ.μ.

7. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Προπονητών της ΕΠΣ Καβάλας, Γιώργος Σουφλέρης, εφαρμόζοντας πίστα τις διατάξεις FIFA – UEFA – ΕΠΟ και αφού επικοινώνησε  με τον πρόεδρο της αρμόδιας Επιτροπής της ΕΠΟ, κ. Βρακά, προέβη σε όλες τις ενέργειες που χρειάζονται για να λειτουργήσει στην πόλη μας Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων Προπονητών. Ο κ. Σουφλέρης, συνεργαζόμενος πάντα με τους Καβαλιώτες προπονητές, προσπαθεί να παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση, ώστε να έχει μια συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση.

8. Μετά από ενέργειες του προέδρου της Επιτροπής Υποδομών, κ. Δημήτρη Ρουμελιώτη, έχει προωθηθεί σχετικό αίτημα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να φιλοξενηθεί στην πόλη της Καβάλας από την Ένωσή μας το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία». Το πρόγραμμα αυτό αναμένεται να παρακολουθήσουν 6.500 μαθητές των Δημοτικών Σχολείων.

9. Η ΕΠΣ Καβάλας, αφού συγκέντρωσε αυτό το διάστημα όλο το απαραίτητο υλικό, απέστειλε πλήρη φάκελο στην ΕΠΟ, ο οποίος αφορά το κατεστραμμένο αθλητικό κέντρο της Ένωσης.

Με υπόδειξη της ΕΠΟ, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου το πρωί θα μεταβεί στο χώρο του Ενωσιακού γηπέδου ειδικό κλιμάκιο, προκειμένου να εκτιμήσει το μέγεθος της καταστροφής και το κόστος αποκατάστασης των ζημιών. Εν συνεχεία, αφού συνταχθεί από τους ειδικούς έκθεση, θα αποσταλεί στην ΕΠΟ και θα δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε το Αθλητικό Κέντρο να γίνει σε πρώτη φάση, τουλάχιστον, λειτουργικό.