1. Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, παρουσία των μελών της διοίκησης της ΕΠΣ Καβάλας, κ.κ. Διακουμή Παναγιώτη και Πριονίδη Γεωργίου, οι κ.κ. Βερζαμάνης Κωνσταντίνος(πρόεδρος) και Τσαπανίδης Αναστάσιος (προπονητής), του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, παρέλαβαν το πρώτο ποσό που πρόκειται να διατεθεί για τη θεραπεία του ποδοσφαιριστή Βασίλη Τζίνη.

2. Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 16:00 μ.μ. θα διεξαχθεί ο αναβληθείς ποδοσφαιρικός αγώνας για το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ – Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑΣ.

3. Ο τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣ Καβάλας, μεταξύ των σωματείων Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ», με ώρα έναρξης 18:00 μ.μ. Για το λόγο αυτό, οι αγώνες των τοπικών μας πρωταθλημάτων θα διεξαχθούν το Σάββατο 24/03/2018.

4. Καλούμε όλους τους παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους να τιμήσουν με την παρουσία τους τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας 2017 – 2018, μεταξύ του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και του ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ.

5. Την Κυριακή 18/03/2018 διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική των αγώνων κατάταξης ανόδου από τη Γ’ στη Β’ Κατηγορία, οι οποίοι είναι οι εξής:

·         Ν. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ – Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004, ώρα 16:00 μ.μ.

·         Π.Ο. ΚΕΡΑΜΩΤΗ – ΚΑΒΑΛΑ 2004, ώρα 16:00 μ.μ.

6. Καλούνται όλοι οι αθλητικογράφοι του νομού μας να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας, καθώς στο τέλος του αγώνα θα κληθούν να ψηφίσουν τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του τελικού, προκειμένου αυτός να τιμηθεί με ειδικό έπαθλο από τη διοργανώτρια αρχή.

7. Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα του θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, Βασίλη Τζίνη.