1. Την Τρίτη  30 Οκτωβρίου 2018 οι μεικτές μας ομάδες θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση  στο Ενωσιακό γήπεδο, ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα τους  για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Οι ομάδες μας την επόμενη ημέρα (31/10/2018) το πρωί θα ταξιδέψουν στην Κομοτηνή, όπου στο Ενωσιακό γήπεδο της πόλης, που βρίσκεται στην περιοχή του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής, θα αντιμετωπίσουν  τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Θράκης. Ο αγώνας της κατηγορίας Κ-14 θα αρχίσει στις 12:30 μ.μ., ενώ αυτός της κατηγορίας Κ-16 στις 14:30 μ.μ.

2. Οι αγώνες Κυπέλλου Κατηγοριών ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΚΑΒΑΛΑ 2004 και  ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ θα διεξαχθούν στα γήπεδα Κωτσάλου και Χαλκερού αντίστοιχα. Ο αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑ θα ξεκινήσει στις 15:30 μ.μ.

3. Την Πέμπτη  1 Νοεμβρίου 2018 στις 18:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης η κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου ΕΠΣΚ.

4. Το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου 2018 θα διεξαχθεί η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κατηγοριών Β3, σε ημέρα και ώρα που θα γνωστοποιήσει η ΕΠΣ Καβάλας σύντομα.

5. Τις προσεχείς ημέρες θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Galaxy της Καβάλας η Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών της Σλοβακίας, προκειμένου να δώσει δύο διεθνείς φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη ομάδα της Ελλάδας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 8 Νοεμβρίου 2018 στη Δράμα και ο δεύτερος στις  11 Νοεμβρίου 2018 στις 12:00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη». Η ομάδα της Σλοβακίας όλο αυτό το διάστημα της παραμονής της θα προπονείται στο γήπεδο του Δημοτικού Διαμερίσματος Ν. Καρβάλης. Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας έχει μεριμνήσει για την παροχή κάθε διευκόλυνσης, ώστε η ομάδα της Σλοβακίας να φύγει από την πόλη μας, έχοντας τις καλύτερες  εντυπώσεις.