1. Οι αγώνες της 18ης αγωνιστικής της Β2 Κατηγορίας, που εκ παραδρομής δεν αναγράφονται στην τελευταία αγωνιστική του προγράμματος που σας έχει σταλεί, θα διεξαχθούν ως ακολούθως:

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/3/2019, ώρα 15:00 μ.μ.

ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ vs ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ vs ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ vs ΚΑΒΑΛΑ 2004

2. Με απόλυτη  επιτυχία έκλεισε ο πρώτος κύκλος των ημερίδων που διοργάνωσε η ΕΠΣ Καβάλας στους δήμους Καβάλας, Θάσου, Νέστου και Παγγαίου, με ομιλητές αξιόλογους γιατρούς της περιοχής μας, όπως οι Ασημίνα Αγγελίδου, Αλέξανδρος Μαντούκ, Στάθης Συμεωνίδης και Ηλίας Στιμπίρης. Πλέον, απομένει η ημερίδα της 25ης Φεβρουαρίου 2019, η οποία θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας Καβάλας. Εκεί ειδικοί αστυνομικοί και η παιδοψυχολόγος Ασημίνα Αγγελίδου θα αναλύσουν το πρόβλημα του εθισμού των νέων στο διαδίκτυο.

3. Λόγω πένθους αναβάλλεται ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ – Α.Ο. ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ για το πρωτάθλημα της Β3 Κατηγορίας, ο οποίος επρόκειτο να γίνει την Κυριακή 17/2/2019. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί την Κυριακή  10/3/2019 στις 15:00 μ.μ..

4. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει ότι, σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Σαββατοκύριακου 16-17 Φεβρουαρίου 2019 θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Ξανθόπουλου, ο χαμός του οποίου συντάραξε όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο του νομού μας.

5. Την Τετάρτη  20/2/2019 στις 15:00 θα διεξαχθεί ο εξ’ αναβολής αγώνας ανάμεσα στη ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ  και την ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ.

6. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ θα διεξαχθεί την Κυριακή  17/2/2019 στις 15:00 μ.μ..

7. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ – ΒΥΡΩΝΑΣ  ΚΑΒΑΛΑΣ θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Κωτσάλου.

8. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα διεξαχθεί το Σάββατο 16/2/2019.

9. Υπενθυμίζουμε στα σωματεία μας το πρόγραμμα των  αναβληθέντων αγώνων:

ΤΕΤΑΡΤΗ 20/2/2019, ώρα 15:00 μ.μ.

ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ vs ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/2/2019, ώρα 15:00 μ.μ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ vs ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/3/2019, ώρα 15:00 μ.μ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ – ΑΙΑΣ  ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 6/3/2019, ώρα 15:00 μ.μ.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ – ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/3/2019, ώρα 15:00 μ.μ.

Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟ – Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/3/2019, ώρα 15:00 μ.μ.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ – Α.Ο. ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

10. Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 στο γήπεδο Ποτού στη Θάσο θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Κατηγοριών για την κατηγορία Β2, μεταξύ  του ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ και του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ.

11. Καλείται σε απολογία την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:00 μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ, για όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ.