ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1. Ενημερώνουμε τα σωματεία μας, τους προπονητές, καθώς και όλους τους ενδιαφερόμενους ποδοσφαιριστές ότι την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση προεπιλογής ποδοσφαιριστών στο γήπεδο της Ν. Καρβάλης, προκειμένου να συγκροτηθούν οι νέες μας μεικτές ομάδες. Στην προπόνηση θα λάβουν μέρος ποδοσφαιριστές και των δύο κατηγοριών. Για την ομάδα των νέων θα δοκιμασθούν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί από 01-01-2002 και μεταγενέστερα, ενώ για την ομάδα των παίδων θα δοκιμασθούν ποδοσφαιριστές  που έχουν γεννηθεί από 01-01-2004.

Οι ποδοσφαιριστές των παίδων πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στις 15:15 μ.μ., ενώ αυτή των νέων στις 16:45 μ.μ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές υποχρεούνται  να έχουν μαζί τους τον προσωπικό τους ιματισμό προπόνησης (υποδήματα  - σετ  προπόνησης).

2. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας, στη συνεδρίαση του της 05-09-2017, βεβαίωσε στο σωματείο ΚΑΒΑΛΑ 2004 την οφειλή των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ. Το ανωτέρω ποσό εισπράχθηκε από το σωματείο ΚΑΒΑΛΑ 2004 το έτος 2013 (σύμφωνα με το γραμμάτιο είσπραξης), ενώ εκταμιεύθηκε από την Ένωση το έτος 2014 (σύμφωνα με το ένταλμα πληρωμής της ΕΠΣΚ), ως  δάνειο που έδωσε η προηγούμενη διοίκηση της Ένωσης. Το χρέος αυτό έχει αναρτηθεί στον σχετικό πίνακα οφειλών των σωματείων, προκειμένου να βεβαιωθεί, όπως έπρεπε λογιστικά να γίνει, και κοινοποιείται στα σωματεία μας μέσω του Δελτίου Τύπου, που είναι και η επίσημη  αλληλογραφία μας.

3. Πραγματοποιήθηκε πολύωρη  εποικοδομητική συνάντηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣ Καβάλας με τα σωματεία που συμμετέχουν στα σχετικά πρωταθλήματα για την ποδοσφαιρική  περίοδο. Στη συνάντηση  παρευρέθησαν τα σωματεία: ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ, ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΦΡΙΞΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ, ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, ΠΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ, ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ. Τα σωματεία εκπροσωπήθηκαν τόσο από παράγοντες, όσο και από τους προπονητές τους. Σωματεία και Επιτροπή συναποφάσισαν να προβούν στις παρακάτω τροποποιήσεις:

α) Στο πρωτάθλημα της Κατηγορίας (Κ-16) θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής μέχρι και δύο (2) ποδοσφαιριστές γεννημένοι το έτος 2001, με την προϋπόθεση ότι αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές από τη στιγμή που θα δηλωθούν στην κατάσταση υγείας δεν θα έχουν το δικαίωμα να αγωνισθούν με αντρικό τμήμα. Ο λόγος της προϋπόθεσης αυτής έχει σκοπό να δοθούν παιχνίδια σε αδύνατους ποδοσφαιρικά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να πάρουν παιχνίδια στο ανδρικό τους τμήμα.

β) Στο πρωτάθλημα της Κατηγορίας (Κ-14) η διάσταση του γηπέδου τροποποιείται και οι εστίες θα τοποθετούνται στο ύψος των μικρών περιοχών. Δηλαδή το γήπεδο θα αποκτά διάσταση μήκους γύρω στα 90 μέτρα και οι εστίες θα έχουν διάσταση 5x2 μέτρα.

γ)  Στο πρωτάθλημα της Κατηγορίας (Κ-12) το γήπεδο θα είναι διαστάσεων περίπου 50x70 μέτρα, δηλαδή οι εστίες, διαστάσεων 5x2 μέτρα, θα τοποθετούνται στο ύψος των μεγάλων περιοχών. Ο αριθμός των διαγωνιζόμενων ποδοσφαιριστών θα είναι 9 εναντίον 9.

4. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας θα συνεδριάζει κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα και ώρα 18:00 μ.μ., ενώ η Εκτελεστική Επιτροπή θα συνεδριάζει κάθε Τρίτη και ώρα 18:00 μ.μ. Οι συνεδριάσεις θα είναι ανοιχτές και θα έχει το δικαίωμα να τις παρακολουθει οποιοσδήποτε  πρόεδρος ή μέλος διοικητικού συμβουλίου σωματείου.

5. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας αποφάσισε ομόφωνα να αναθέσει τον έλεγχο του ταμείου της Ένωσης σε ορκωτούς λογιστές.