1.      Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑΣ θα διεξαχθεί στο γήπεδο Πρίνου στις 15:00 μ.μ.

2.      Για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας έχουν προκριθεί τα σωματεία ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, Μ.Α. ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ, Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ. Σύμφωνα με το άρθρο 3 της προκήρυξης του Κυπέλλου, οι αγώνες της ημιτελικής φάσης είναι διπλοί (εντός – εκτός έδρας). Σε περίπτωση, δε, ισοβαθμίας δύο ομάδων, εφαρμόζεται η διαδικασία των παραγράφων 5,6,7 και 9 του άρθρου 20 του ΚΑΠ.

3.      Η κλήρωση των αγώνων για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα διεξαχθεί την Τρίτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης.

4.      Η Επιτροπή Παρατηρητών καλεί όλους τους παρατηρητές, αλλά και όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως παρατηρητές αγώνων, να παρακολουθήσουν το νέο σεμινάριο με θέμα «Καθήκοντα Παρατηρητών» που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας.