1. Η Επιτροπή Κυπέλλου έχει ορίσει τους αγώνες Κυπέλλου για την ημιτελική φάση, οι οποίοι θα είναι διπλοί και θα διεξαχθούν ως έχει το παρακάτω πρόγραμμα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 13/12/2017

ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ

15:00 Μ.Α. ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ

15:00 ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 03/01/2018

ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ

14:30 Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ Μ.Α. ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ

14:30 ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 

 

Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ομάδων στο Κύπελλο, θα εφαρμοστεί η διαδικασία των παραγράφων 5,6,7,9 και 10 του άρθρου 20 του ΚΑΠ. Παραδείγματος χάρη, αν οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη, προκρίνεται η ομάδα  που θα έχει την καλύτερη επίθεση, ενώ σε νέα ισοβαθμία προκρίνεται η ομάδα με την καλύτερη άμυνα. Εάν προκύπτει νέα ισοβαθμία, ακολουθεί παράταση μισής ώρας και αν δεν αναδειχθεί κάποιος νικητής, τότε όλα θα κριθούν στην διαδικασία των πέναλτι.

2. Ο εξ’ αναβολής ποδοσφαιρικός αγώνας για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ και ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20/12/2017.

3. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Πρίνου.

4. Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας η τροποποίηση της προκήρυξης, που εγκρίθηκε από την ΕΠΟ και αφορά τον τρόπο ανόδου των ομάδων από τη Γ’ στη Β’ Κατηγορία. 

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις πρώτες ομάδες προκρίνονται από την Α’ στη Β’ φάση, όπου θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Β’ Κατηγορία μέσα από αγώνες κατάταξης. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις (5) έως και (10) θα συμμετάσχουν σε ένα μίνι πρωτάθλημα (Πρωτάθλημα Διάκρισης) σε μονούς αγώνες (ένας γύρος μετά από κλήρωση). Όλες οι ομάδες και στις δύο περιπτώσεις θα μεταφέρουν τη βαθμολογία τους από την Α’ στη Β’ φάση.

5. Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 διεξάγονται δύο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών. Η κατηγορία (Κ-9) θα φιλοξενηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σωματείου ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ, ενώ η κατηγορία (Κ-11) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σωματείου ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ.

6. Έγινε η τελική επιλογή των υποψήφιων προπονητών που θα παρακολουθήσουν τη σχολή προπονητών UEFA C. Ως γνωστόν, η σχολή θα λειτουργήσει από τις 11 έως και τις 20 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη της Καβάλας και τα ονόματα των υποψηφίων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν από τη σελίδα μας.