Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι, σύμφωνα με τα ισχύοντα έως και σήμερα, ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής που έχει συμπληρώσει το εικοστό όγδοο (28) έτος της ηλικίας του και κατά τις δέκα (10) προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους ανήκει στο ίδιο σωματείο, δικαιούται να ζητήσει την αποδέσμευσή του με αίτησή του στην αρμόδια Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ, που υποβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Πλέον της αίτησης συνυποβάλλονται:

α) Επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του αθλητή, καθώς και

β) το αποδεικτικό κατάθεσης του ποσού των διακοσίων (200) ευρώ στο λογαριασμό που διατηρεί η ΕΠΟ στην Τράπεζα Πειραιώς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου και για τον καλύτερο προγραμματισμό εκ μέρους των σωματείων της Ένωσής μας, ενημερώνει ότι, όπως είναι αυτονόητο, θα γίνει πιστή εφαρμογή των διατάξεων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Είναι υποχρέωση της Ένωσης και θα συμπεριληφθούν στις νέες προκηρύξεις των πρωταθλημάτων Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας όλες εκείνες οι λεπτομέρειες που αφορούν την απασχόληση προπονητών ποδοσφαίρου σε σωματεία ευθύνης της ΕΠΣ Καβάλας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο της Επιτροπής Προπονητών, κ. Γιώργο Σουφλέρη, στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6971886778 και 6907008807.

Από το πρωί της Παρασκευής 25 Μαΐου 2018 δίνουν το παρών στο 59ο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας «ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΝΩΛΑ ΚΟΥΡΤΗ», πολλοί διαιτητές, παράγοντες, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και των Επιτροπών της ΕΠΣ Καβάλας, προσφέροντας λίγο από το αίμα τους, προκειμένου να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό τους.

Η αιμοληψία γίνεται στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας και άρχισε στις 08:00 π.μ. για να συνεχιστεί μέχρι τις 14:00 μ.μ. του Σαββάτου 26 Μαΐου 2018.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης παρακαλεί θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές, παράγοντες, διαιτητές, προπονητές αλλά και φιλάθλους που έχουν τη δυνατότητα αιμοδοσίας, να σπεύσουν μέχρι και αύριο για να δώσουν λίγο από το αίμα τους, για να βοηθήσουμε όλοι μαζί κάποιον συνάνθρωπο μας.

Όλοι μαζί μπορούμε!

 

Από ιδρύσεως της ΕΠΣ Καβάλας το έτος 1930 και επισημοποίησής της το έτος 1931, με την έγκριση του καταστατικού της μέχρι και σήμερα, η Ένωση έχει ως μοναδικό περιουσιακό της στοιχείο τα ιδιόκτητα γραφεία της, τα οποία βρίσκονται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 28. Αυτά αποκτήθηκαν σταδιακά από διοικήσεις, στις οποίες υπήρξαν τέσσερις διαφορετικοί πρόεδροι. Πρόκειται για τους:

·       Νικόλαο Βλάχο

·       Αχιλλέα Καραγκιοζόπουλο

·       Γεώργιο Κωνσταντινίδη

·        Σωκράτη Παπαδόπουλο.

Το έτος 2001, επί προεδρίας του μακροβιότερου προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Σωκράτη Παπαδόπουλου, αρχίζει για την Ένωσή μας η κατασκευή ενός σπουδαίου αθλητικού έργου, αρχίζει η κατασκευή του Ενωσιακού μας γηπέδου στην περιοχή των Αμισιάνων, που μετά τα ιδιόκτητα γραφεία μας είναι το δεύτερο σπουδαίο περιουσιακό μας στοιχείο, έστω και με τη μορφή χρησιδανείου.

Το έργο αποπερατώνεται και εγκαινιάζεται επί των ημερών του προέδρου κ. Γιώργου Σουφλέρη το έτος 2009 και σε αυτό διεξάγονται πολλές ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις, όπως τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, ο τελικός τους Κυπέλλου,  σχολές προπονητών ποδοσφαίρου, καθώς και οι διεργασίες της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των σωματείων μελών μας.

 

 

Στην συνέχεια, για κάποιους λόγους...........το γήπεδο καταστρέφεται…………

Σήμερα, έρχεται μία νέα διοίκηση με πρόεδρο έναν άλλον Παπαδόπουλο, αυτή τη φορά το Μιχάλη, και βάζει ψηλά τον πήχη. Και χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια ξεκινά τη διαδικασία ανάπλασης και επαναλειτουργίας του Ενωσιακού μας γηπέδου.

Στα πλαίσια λοιπόν της ενημέρωσης, ως οφείλει να κάνει, η Διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας γνωρίζει στα σωματεία – μέλη της, καθώς και σε όλο το φίλαθλο κοινό ότι οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Ενωσιακό αθλητικό κέντρο εδώ και μέρες άρχισαν και συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Και επειδή το περιουσιακό αυτό στοιχείο ανήκει σε όλα τα σωματεία, τους σημερινούς παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, αλλά και τις γενιές που θα ακολουθήσουν, καλούμε οποιονδήποτε από τους ανωτέρω επιθυμεί, να καταθέσει εγγράφως τις όποιες ιδέες και προτάσεις του, γύρω από την ανάπλαση και επαναλειτουργία του Ενωσιακού μας αθλητικού κέντρου. Παρακαλούμε, λοιπόν, κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει τις προτάσεις του έως και την επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Τρίτη 22 Μαΐου 2018.

Αγαπητοί συνάδελφοι, ο στόχος για την επανέναρξη λειτουργίας του Ενωσιακού μας γηπέδου είναι πιο κοντά από ποτέ.

 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. ΕΠΣ Καβάλας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, για μία ακόμη φορά, δίνει το παρών στο 59ο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας «ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΝΩΛΑ – ΚΟΥΡΤΗ», που θα γίνει την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας, από τις 08:00 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ.

Παρακαλούμε όλους τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους διαιτητές αλλά και τους φιλάθλους του τοπικού μας ποδοσφαίρου να αφιερώσουν λίγα λεπτά από τη ζωή τους και λίγο από το αίμα τους, προκειμένου να σώσουν έναν συνάνθρωπό τους.

Η εθελοντική αιμοδοσία δίνει το στίγμα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης και προβάλλει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της έλλειψης αιμοδοτών.

 

Το Δ.Σ.

ΕΠΣ Καβάλας

Την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, στο γήπεδο Λιμένα, ο Α.Ο. ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ διοργανώνει τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών.

Στο τουρνουά αυτό θα φιλοξενηθούν δεκαέξι (16) τμήματα από το νησί, καθώς και από τις όμορες Ενώσεις Δράμας και Ξάνθης.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Α.Ο. ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ, σε μια λιτή εκδήλωση, θα τιμήσει τέσσερα πρόσωπα που στο παρελθόν συνέβαλαν στην πορεία του σωματείου τους και αυτά είναι οι:

·       Παναγιώτης Μέντζας

·       Φανούριος Γρετσίστας

·       Απόστολος Καλάης

·       Δημήτριος Πάτσης

Οι αγώνες θα αρχίσουν το πρωί της Κυριακής στις 10:30.