Ενημερώνουμε τους κάτωθι προπονητές ότι, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε τις κάρτες τους τριετούς διάρκειας στην Ένωσή μας.

Ως εκ τούτου, μπορούν να περάσουν από τη Γραμματεία της ΕΠΣ Καβάλας και να τις παραλάβουν.

Πρόκειται για τους εξής προπονητές:

  1. Σιώπης Δημήτριος
  2. Αντωνίου Γεώργιος
  3. Παππάς Χαρίλαος

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά για ποδοσφαιριστές της κατηγορίας Κ8, που διοργάνωσε η ΕΠΣ Καβάλας για την ενίσχυση του  μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, καθώς και της μικρής Ιωάννας από το Δήμο Παγγαίου και του μικρού Θανάση από το Δήμο Νέστου.

Το τουρνουά διεξήχθη την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στις 10 το πρωί στο Ενωσιακό Γήπεδο Καβάλας. Μετά από σύμφωνη γνώμη όλων των συμμετεχόντων και αφού το ποσό για το μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ είχε συγκεντρωθεί, τα έσοδα αυτού του τουρνουά θα ενισχύσουν τον αγώνα ζωής δύο μικρών παιδιών από την περιοχή μας, της Ιωάννας και του Θανάση.

 

Πλήθος παιδιών από πολλές ακαδημίες της Καβάλας έστειλε, μέσα από τη συμμετοχή του στο τουρνουά, μήνυμα συμπαράστασης και ελπίδας.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές απόλαυσαν το παιχνίδι και στο τέλος παρέλαβαν τιμητικούς επαίνους συμμετοχής.

Μήνυμα συμπαράστασης αλλά και συγχαρητήρια στα παιδιά απηύθυνε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο οποίος έδωσε το παρών στο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας καλεί σε απολογία την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ, για όσα αναγράφει ο διαιτητής στο Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ - ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ.

Παράλληλα, καλείται από την ΕΠΣ Καβάλας, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:30 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης, ο πρόεδρος του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ, κ. Νικόλαος Λαμπίδης, για διευκρινίσεις σχετικά με δημοσιεύσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.   

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ανακοινώσει την διεξαγωγή επιμορφωτικού σεμιναρίου, που απευθύνεται σε διπλωματούχους προπονητές που εργάζονται σε τμήματα υποδομής.

 

Το σεμινάριο, μετά από επικοινωνία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας με την ΕΠΟ, προτείνεται να πραγματοποιηθεί στην Καβάλα στις 29 Νοεμβρίου 2019 και είναι δωρεάν προς τους συμμετέχοντες.

 

Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό για όλους τους προπονητές που εργάζονται στα τμήματα υποδομής και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι προπονητές έχουν ταυτότητα τριετίας ή έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους για έκδοση ταυτότητας τριετίας. 

 

Η διάρκεια του σεμιναρίου αναμένεται να είναι εξάωρη, με ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ. και ώρα λήξης στις 21:00 μ.μ..

 

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει ενημέρωση για τα εξής θέματα:

  • Περιβάλλοντος μάθησης και εκπαίδευσης
  • Οργάνωσης προπόνησης ακαδημιών
  • Εκπαιδευτικού προγραμματισμού τμημάτων αναπτυξιακών ηλικιών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής τους, που επισυνάπτεται παρακάτω,  στη γραμματεία της ΕΠΣ Καβάλας μέχρι τις 26 Νοεμβρίου 2019.

 

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Καβάλας, προσκαλεί όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου και μη, στο 62ο Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργανώνει στις 1 και 2 Νοεμβρίου. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιείται από τις 8:00 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ., στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας.

Δείξτε την αγάπη σας στο συνάνθρωπο προσφέροντας ένα δώρο ζωής.

Το διήμερο αυτό είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Ευστράτιου-Ραφαήλ Μπίνη.

Σας περιμένουμε όλους.

 

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου γνωστοποιεί το αναλυτικό πρόγραμμα των πρωταθλημάτων Α' και Β' Κατηγορίας για τις επόμενες 4 αγωνιστικές (9/11/2019 έως 1/12/2019).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των επόμενων τεσσάρων αγωνιστικών. Το πρόγραμμα θα είναι αναρτημένο και στην καρτέλα "ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ" - "ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ" - "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ".

 

8η Αγωνιστική (A') - 9η Αγωνιστική (Β2 ) - (9-10/11/2019)
9η Αγωνιστική (A' - Β1') - (16-17/11/2019)
10η Αγωνιστική (23-24/11/2019)
11η Αγωνιστική (Β1' - Β2') - (30/11/2019 - 1/12/2019)