Ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων της ΕΠΣ Καβάλας αυτήν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020, με την Α' φάση των αγώνων Κυπέλλου για την Β' και Γ' Κατηγορία, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εύχεται καλή αρχή σε όλες τις ομάδες, καλή επιτυχία στους στόχους τους και καλή δύναμη για αυτήν την δύσκολη και απαιτητική για όλους μας χρονιά.

Ευχή όλων των μελών της Διοίκησης είναι αυτή η χρονιά, γεμάτη προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες, να ολοκληρωθεί με υγεία και ελπίδα για καλύτερες ημέρες τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στην ίδια την κοινωνία μας. 

Παράλληλα, η ΕΠΣ Καβάλας εφιστά την προσοχή σε όλους τους ποδοσφαιριστές και αξιωματούχους των ομάδων για τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας και των μέτρων προστασίας από την COVID-19, που έχει γνωστοποιήσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο ΕΟΔΥ και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία  (http://www.epskavalas.gr/epikairotita/1762-ygeionomiko-protokollo-asfalous-dieksagogis-proponiseon-kai-agonon). Για το λόγο αυτό επισυνάπτεται και η σχετική ΚΥΑ που απεστάλη από την Ομοσπονδία και απευθύνεται σε όλους, Ενώσεις και σωματεία. Θερμομέτρηση, χρήση μάσκας και αντισηπτικών αποτελούν βασικές ενέργειες τήρησης των μέτρων προστασίας. 

Παρακαλούνται άπαντες να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες, ώστε να αποφευχθούν δύσκολες καταστάσεις και αποφάσεις των αρμοδίων, για τις οποίες έχουμε όλοι μας μοχθήσει και επιτύχει να κρατήσουμε μακριά από την αρχή της πανδημίας. 

 

 

ΚΥΑ "ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΟΙΝΟΥ"

 

 

 

 

Απο την Ε.Δ. ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ανακοινώνονται οι ορισμοί διαιτητών και βοηθών για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου 2020-2021. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

Η Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων και Πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣ Καβάλας καλεί όλους τους υπεύθυνους των ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής των σωματείων σε τελική συνάντηση - συζήτηση, ώστε να οριστικοποιηθούν τα θέματα που αφορούν τη διοργάνωση των πρωταθλημάτων υποδομής για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021. 

Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19:00 μ.μ., στις εγκαταστάσεις του MUNDIALITO Football Club, στην περιοχή των Αμισιανών. Στη συνάντηση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από την COVID-19. Οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής καλούνται να παρευρεθούν στη συνάντηση, προκειμένου να συμβάλλουν στην τελική οριοθέτηση των προδιαγραφών των πρωταθλημάτων υποδομής της φετινής χρονιάς. 

 

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό ότι, οι αγώνες της Α' φάσης του Κυπέλλου για την Β'-Γ' Κατηγορίας θα διεξαχθούν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:00 μ.μ..

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις αγώνες, οι οποίοι είναι οι εξής:

  • ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ
  • Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
  • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ

Το πρώτο τρόπαιο της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς κατέκτησε ο ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, που επικράτησε του Α.Σ. ΟΡΦΑΝΙΟΥ ΝΕΟΣ ΜΕΦΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με σκορ 2-0, στα πλαίσια του τελικού Super Cup "Βασίλης Ραφτόπουλος".

Ο τρίτος τελικός Super Cup "Βασίλης Ραφτόπουλος" διεξήχθη το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 στο Βερούλειο Γήπεδο, υπό πρωτόγνωρες συνθήκες, καθώς, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχει επιφέρει η πανδημία COVID-19, δεν υπήρχαν φίλαθλοι παρά μόνο παράγοντες των διοικήσεων των δύο ομάδων και της ΕΠΣ Καβάλας. Σε όλη τη διάρκεια του τελικού τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας. 

Ο ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τους Λαζαρίδη και Κλοκίδη, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και έφτασε στην κατάκτηση του Super Cup "Βασίλης Ραφτόπουλος. 

Την απονομή στους νικητές έκανε η Κική Ραφτοπούλου, κόρη του αείμνηστου Βασίλη Ραφτόπουλου. Στην ομάδα του Α.Σ. ΟΡΦΑΝΙΟΥ την απονομή έκανε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας, κ. Κώστας Βακιρτζής. Την διαιτητική ομάδα (Κατσίνη, Γκιάλο, Βερνέζη, Μυλοπούλου) συνεχάρη και της απένειμε τα μετάλλια ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος. 

Η Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων και Πρωταθλημάτων Υποδομής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι, στο πλαίσιο της επιμόρφωσης όλων των ανθρώπων που εργάζονται ή ασχολούνται με το ποδόσφαιρο αναπτυξιακών ηλικιών, η UEFA διοργανώνει διαδικτυακά επιμορφωτικά σεμινάρια στα παρακάτω θέματα τις ακόλουθες ημερομηνίες:

 

  • Τρίτη 29.09.2020 - Εισαγωγή

Σύνοψη των θεμάτων των 5 σεμιναρίων και δυνατότητα αναγνώρισης ποιο/α από τα ακόλουθα σεμινάρια είναι εφαρμόσιμα και χρήσιμα στον καθένα με βάση τη δική του κατάσταση και ανάγκες.

 

  • Πέμπτη 08.10.2020 - Παίκτες συλλόγων

Πώς αναπτύσσω τους παίκτες στους συλλόγους ;

 

  • Τρίτη 13.10.2020 - Παίκτες εκτός συλλόγων

Πώς να προσελκύσω παίκτες εκτός συλλόγων ;

 

  • Τετάρτη 21.10.2020 - Μην παίζετε ποδόσφαιρο - συνδεθείτε με τους παίκτες

Επαναπροσέλκυση πρώην ποδοσφαιριστών και σύνδεση με εκείνους που αγαπούν το ποδόσφαιρο

 

  • Τρίτη 27.10.2020 - Μην παίζετε ποδόσφαιρο - (Ικανοποιητικό) ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο

Εύρεση νέων ακροατηρίων

 

Όλα τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 12.μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Οποιοσδήποτε θέλει να συμμετάσχει πατά πάνω στον κόκκινο σύνδεσμο που βρίσκεται στο αγγλικό κείμενο που ακολουθεί στο επισυναπτόμενο αρχείο και κάνει την εγγραφή του. Εναλλακτικά μπορεί να αναφέρει τα στοιχεία του (Επώνυμο, Όνομα, Ημερομηνία Γέννησης, Τόπος Γέννησης, Τηλέφωνο, email, Σύλλογος - Φορέας και Ιδιότητα) στη Γραμματεία της ΕΠΣ Καβάλας έως 28 Σεπτεμβρίου 2020. Η επιμόρφωση στα σεμινάρια αυτά αφορά τον καθένα που έχει ρόλο σε μια ΕΠΣ ή ένα σωματείο (Παράγοντας, Διοικητικός, Υπεύθυνος ακαδημίας, Προπονητής, άλλοι φορείς).  Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι προσωπική επιλογή του καθενός, δεν είναι υποχρεωτική και είναι χωρίς κόστος. 

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ UEFA GROW