Η Τεχνική Επιτροπή Μεικτών Ομάδων της ΕΠΣ Καβάλας, θέλοντας να δώσει ίδιες ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Θάσου, με αυτές που δίνει στους συναδέλφους τους που αγωνίζονται σε σωματεία εκτός Θάσου, αποφάσισε να διεξάγει μία από τις προπονήσεις προεπιλογής ποδοσφαιριστών για τις μεικτές μας ομάδες μέσα στο νησί.

Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία στους Ενωσιακούς μας προπονητές να δοκιμάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές του νησιού, που λόγω απόστασης δεν τους δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις, που ως γνωστόν καθ’ όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου γίνονται στα γήπεδα Ν. Καρβάλης και Χαλκερού.

Η προγραμματισμένη αυτή προπόνηση θα γίνει στο Λιμένα, στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. ΘΕΑΓΕΝΗ, τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, με ώρα συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών στις 15:00 μ.μ.

Παρακαλούνται οι παράγοντες των σωματείων μας στο νησί να επικοινωνήσουν με το μέλος της Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Παναγιώτη Διακουμή, προκειμένου να ενημερωθούν με κάθε λεπτομέρεια για το θέμα αυτό.

 

Χρήστος Παρασκευάς

Πρόεδρος Μεικτών Ομάδων ΕΠΣΚ