Οι Ενωσιακοί μας προπονητές συνεχίζουν να εργάζονται χωρίς διακοπή, ετοιμάζοντας τους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να στελεχώσουν τις δύο ομάδες μας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Για το λόγο αυτό, το απόγευμα της Τρίτης 3 Απριλίου 2018 οι μεικτές μας ομάδες θα προπονηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ.

Η Τεχνική Επιτροπή της Ένωσης, κατανοώντας ότι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου περνάει μέσα από τις μεικτές ομάδες, που είναι η πηγή που παράγει επί σειρά ετών τους πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου, τόσο σε εθνικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο, δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει ούτε στιγμή τις προπονήσεις προεπιλογής.

Οι Ενωσιακοί μας προπονητές, Λουκάς Τερμετζής, Γιάννης Χατζηιωαννίδης και Βασίλης Χατζηβασιλειάδης, ενημερώνονται συνεχώς για το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης που εφαρμόζεται από την ΕΠΟ και προσπαθούν πάνω σε αυτό να δώσουν μία καθαρή ταυτότητα στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο.

Οι προπονήσεις της Τρίτης 3/4/2018 θα αρχίσουν στις 15:00 μ.μ. για τους Παίδες και στις 16:00 μ.μ. για τους Νέους.

Η ΕΠΣ Καβάλας είναι αποφασισμένη να επενδύσει πάνω σε αυτά τα παιδιά και να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της το θεσμό των Πρωταθλημάτων Μεικτών Ομάδων ΕΠΣ. Μόνον έτσι μπορεί να πάρει «σάρκα και οστά» το όνειρο όλων μας για το ελληνικό ποδόσφαιρο.