Μία σπουδαία ποδοσφαιρική φυσιογνωμία, ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που έλαμψε με τις επιδόσεις του, τόσο στα ελληνικά, όσο και στα ευρωπαϊκά γήπεδα, θα τιμήσει με την παρουσία του το τουρνουά της Κυριακής 15 Απριλίου 2018, που συνδιοργανώνουν η ΕΠΣ Καβάλας και ο Α.Ο. ΘΕΑΓΕΝΗΣ στο Λιμένα Θάσου.

Πρόκειται για τον άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή της μεγάλης Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ, του ΟΦΗ και του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Ηλία Σελιώνη. Μάλιστα, στον ΟΦΗ υπήρξε συμπαίκτης με τον δικό μας σπουδαίο Καβαλιώτη τερματοφύλακα, Παναγιώτη Κοϊβέρογλου. Ο Ηλίας Σελιώνης έχει τιμήσει και υπηρετήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και από άλλες θέσεις. Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξε μέλος και συνεργάτης του προπονητικού team της Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ. Είναι φίλος του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου και δέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση που  του έγινε από την Ένωσή μας.

 

Μετά το τέλος του τουρνουά, ο κ. Ηλίας Σελιώνης θα απονείμει τιμητικά διπλώματα σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Η παρουσία τόσο σπουδαίων ανθρώπων από το χώρο του ποδοσφαίρου δίνει ιδιαίτερη αίγλη στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο και, εν συνεχεία, οι ποδοσφαιριστές μας γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.