Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων  Καβάλας, στα πλαίσια ανεύρεσης χορηγού για την ενίσχυση των ποδοσφαιρικών μας σωματείων, απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, με προτεραιότητα πάντα σε αυτές που εδρεύουν εντός του νομού Καβάλας, ώστε να αποστείλουν προσφορές για την πραγματοποίηση του σκοπού αυτού. Οι επιχειρήσεις στέλνοντας τις προσφορές τους και αφού προηγουμένως αυτές αξιολογηθούν, μπορούν να διεκδικήσουν τις ονομασίες των πρωταθλημάτων και Κυπέλλου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018 – 2019.

Επισημαίνουμε ότι επιχειρήσεις που κατασκευάζουν ή προωθούν είδη τα οποία απαγορεύονται από την αθλητική νομοθεσία, αποκλείονται από την διεκδίκηση της ανάθεσης της χορηγίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις προσφορές τους έως τις 3/8/2018 στο e-mail της ΕΠΣ Καβάλας, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ή στο φαξ 2510 222751.