Η Επιτροπή Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου και Υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας καλεί τους εκπροσώπους και προπονητές όλων των ομάδων, που διαθέτουν τμήματα Υποδομής, να βρίσκονται στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Ένωσης την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 μ.μ.

Στη συνάντηση θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων Υποδομής για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018 – 2019, καθώς και τη σύνταξη των νέων προκηρύξεων. Επίσης, θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες γύρω από την ενιαία ηλικιακή κατηγοριοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Υποδομών.

Το γεγονός αυτό, που είναι η κορυφή του νέου αναπτυξιακού πλάνου που έχει αναλάβει να εκπονήσει και να υλοποιήσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, θα συμβάλλει καθοριστικά τόσο στην πρόοδο του τοπικού μας ποδοσφαίρου, όσο και στην καλύτερη οργάνωση και συγκρότηση των μεικτών ποδοσφαιρικών ομάδων της Ένωσής μας.

Παρακαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι και προπονητές των ομάδων υποδομής να παρευρεθούν στη συγκέντρωση και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

 

Δημήτρης Ρουμελιώτης

Πρόεδρος Τμημάτων Υποδομής ΕΠΣΚ