Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας κάνει γνωστό ότι κατατέθηκαν τα χρήματα βοήθειας για τη μικρή Ιωάννα, στον αγώνα ζωής που δίνει με περίσσιο θάρρος και δύναμη. Παράλληλα, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα σωματεία της Ένωσής μας (Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ, ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ, ΒΡΑΣΙΔΑ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ, Α.Ο.Κ., ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΜΙΚΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΝΑΖΙΑΝΖΟ ΝΕΑΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ, ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΘΕΑΓΕΝΗ ΘΑΣΟΥ, ΝΕΣΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ), τα οποία με τη συμμετοχή τους στο τουρνουά για παιδιά κατηγορίας Κ-8 που διοργάνωσε η ΕΠΣ Καβάλας, συνέβαλαν το καθένα με τον τρόπο του και με το ποσό που μπορούσε στην προσπάθεια στήριξης του μικρού παιδιού. 

Επιπλέον, τις επόμενες ημέρες θα δοθεί και το υπόλοιπο ποσό που συγκεντρώθηκε από το τουρνουά στους γονείς ενός άλλου παιδιού. Πρόκειται για το μικρό Θανάση που δίνει τη δική του μάχη απέναντι σε μία σοβαρή ασθένεια. 

Η ΕΠΣ Καβάλας εύχεται στα δύο παιδιά η περιπέτεια τους αυτή να αποτελέσει γρήγορα παρελθόν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους με δύναμη και υγεία. 

Το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ' όλα άνθρωποι, χαρά και αλληλεγγύη. Και με γνώμονα αυτό το τρίπτυχο κινείται η ΕΠΣ Καβάλας, για να είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται για την ίδια τη ζωή.