Συμπληρώθηκε το παζλ των Κυπελλούχων των τριών κατηγοριών της ΕΠΣ Καβάλας, μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου της Β2 Κατηγορίας από το ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ. 

Σε ένα παιχνίδι, όπου οι φάσεις και το πάθος των ποδοσφαιριστών περίσσευαν, το ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ κατάφερε να επικρατήσει της ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΥ ΔΡΥΑΔΟΣ με σκορ 4-2 και να γίνει η τρίτη ομάδα, μετά το ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ και τον ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΩΝ, που κατακτά το Κύπελλο στην κατηγορία του. Ο τελικός διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Ελευθερούπολης παρουσία πολλών φιλάθλων, παραγόντων, ποδοσφαιριστών, προπονητών, αλλά και δημοτικών συμβούλων της περιοχής. 

 

 

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κοκκινοχώματος ήταν ο Σάββας Χατζησάββας, ο οποίος σημείωσε 3 γκολ. Το τέταρτο γκολ πέτυχε ο Σιώτας κλείνοντας πετυχημένα την εμφάνιση της ομάδας του. Για την ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΥ ΔΡΥΑΔΟΣ τα γκολ πέτυχε Σπύρος Ρούγας, κάνοντας και αυτός μία πολύ καλή εμφάνιση. 

 

 

Τις απονομές των μεταλλίων στις δύο ομάδες έκαναν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας, Μαρία Τσίλογλου και Δημήτρης Ηλιάδης, μαζί με τη δημοτική σύμβουλο Κική Αλεπίδου. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, Μιχάλης Παπαδόπουλος, απένειμε με τη σειρά του τα κύπελλα στην Κυπελλούχο και την φιναλίστ ομάδα. 

 

 

 

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρει τις δύο ομάδες για την προσπάθεια και το πάθος που επέδειξαν για να φτάσουν στον τελικό, αλλά και για το θέαμα που προσέφεραν σε αυτόν. 

Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στους αγώνες της τελικής οκτάδας που σχηματίστηκε και που θα αναδείξουν τον μεγάλο νικητή του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας. 

 

(Φωτογραφίες:  www.proininews.gr)