Με εμφατικό τρόπο πέρασαν από την Κομοτηνή οι ομάδες Κ-12 και Κ-14 της ΕΠΣ Καβάλας, συνεχίζοντας ακάθεκτες την πορεία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μικτών ομάδων Ενώσεων. Με δύο καθαρές νίκες οι ομάδες των Γιώργου Τίτη και Χάρη Παππά επικράτησαν των αντίστοιχων ομάδων της ΕΠΣ Θράκης και βλέπουν με μεγάλη αισιοδοξία την πορεία τους στο πρωτάθλημα. 

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της κατηγορίας Κ-12 επιβλήθηκε με σκορ 3-0 της αντίστοιχης της ΕΠΣ Θράκης και παρέμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία, μετά το πέρας τριών αγωνιστικών. 

Από την πλευρά της, η ομάδα της κατηγορίας Κ-14 δεν άφησε περιθώρια σε αυτήν της ΕΠΣ Θράκης και επικράτησε με το ευρύ 5-0. Οι τρεις αυτοί πολύτιμοι βαθμοί φέρνουν την ομάδα του Γιώργου Τίτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας και αυτήν την ΕΠΣ Ξάνθης. 

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρει θερμά τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team των δύο ομάδων μας και εύχεται ανάλογες επιτυχίες και στη συνέχεια των πρωταθλημάτων.