Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός της 4ης αγωνιστικής των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Μικτών Ομάδων Ενώσεων της ΕΠΟ για τις μικτές μας ομάδες. Οι ομάδες Κ-12 και Κ-14 της ΕΠΣ Καβάλας βρέθηκαν στις Σέρρες την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες της Ένωσης των Σερρών. 

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Χάρη Παππά (Κ-12) επικράτησε 0-1 της ΕΠΣ Σερρών με γκολ του Ανανιάδη στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας έτσι το απόλυτο των νικών σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Μετά και το αποτέλεσμα αυτό, η μικτή της ΕΠΣ Καβάλας στην κατηγορία Κ-12 παρέμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία και κοιτάζει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Από την πλευρά του, το συγκρότημα του Γιώργου Τίτη (Κ-14) γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από την ΕΠΣ Σερρών με σκορ 1-0. Παρά την ήττα, η ομάδα της Ένωσής μας στην κατηγορία Κ-14 παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, συγχαίρει και εκφράζει τη στήριξη του στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των δύο ομάδων και τους εύχεται καλή επιτυχία για τη συνέχεια των πρωταθλημάτων. 

 

(Φωτογραφίες: ΕΠΣ Σερρών)