Σε διάφορες εκδηλώσεις των σωματείων της έδωσε το παρών αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Καβάλας, τιμώντας με τον τρόπο αυτό τη δουλειά και την προσπάθεια που κάνουν παράγοντες και προπονητές για να κρατήσουν σε ένα υψηλό επίπεδο τις ομάδες και το ποδόσφαιρο της περιοχής μας. 

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Μιχάλης Παπαδόπουλος παρευρέθηκε στον ετήσιο χορό του σωματείου Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ, όπου και απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρώην διεθνή διαιτητή της Ένωσής μας, Σταύρο Μάνταλο, για την προσφορά του στο Ελληνικό και Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο.

Δύο ημέρες αργότερα, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, η ΕΠΣ Καβάλας και πάλι δια του προέδρου της, τίμησε την εκδήλωση του ΝΕΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ για τα 90 χρόνια του συλλόγου, σε ένα τουρνουά αλληλεγγύης που διεξήχθη στο γήπεδο της Χρυσούπολης. Εκεί βραβεύτηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, παράγοντες και άνθρωποι που βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα του ΝΕΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ.

 

Με παρουσία εκπροσώπων της Ένωσης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 η κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. Παράλληλα με την κοπή της πίτας, πραγματοποιήθηκε και ημερίδα με θέμα "Γονείς και Προπονητές στον παιδικό αθλητισμό". 

Τέλος, στην κοπή της βασιλόπιτας των ΠΑΟΚ MUNDIALITO και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ, η οποία διεξήχθη στο Αμφιθέατρο της Ελευθερούπολης, βρέθηκαν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Μιχάλης Παπαδόπουλος μαζί με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Ρουμελιώτη, την αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα, κ. Μαρία Τσίλογλου και τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ, κ. Δημήτρη Ηλιάδη. Στην εκδήλωση αυτή έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης και η παιδοψυχολόγος και αθλητική ψυχολόγος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ειρήνη Ρέρα, η οποία συμμετείχε σε μία ειδική ημερίδα που διοργάνωσαν οι δύο ομάδες.