Σπουδαία νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση πήρε η Μικτή ομάδα Κ-12 της ΕΠΣ Καβάλας, μετά τη νίκη της με 3-0 μέσα στην Ξάνθη απέναντι στην τοπική ΕΠΣ. Με ψηλά το κεφάλι (1-1) και τερματίζοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Μικτή ομάδα Κ-14 της ΕΠΣ Καβάλας.

Στην 7η και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του 1ου Ομίλου για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μικτών ομάδων Ενώσεων της ΕΠΟ, η ομάδα Κ-12 της Ένωσής μας επικράτησε της αντίστοιχης της ΕΠΣ Ξάνθης με 3-0, με τα γκολ των Γκιαούρη, Προβατίδη και Παπαδόπουλου και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το τέλος της πρώτης φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος βρίσκει την ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς. Η νίκη αυτή πανηγυρίστηκε έντονα, καθώς φέρνει το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο ξανά στο προσκήνιο και δείχνει τις ικανότητες και το αξιόλογο υλικό που υπάρχει στις ομάδες του Νομού μας για το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Στις τάξεις της ομάδας Κ-14 της Ένωσής μας, επικρατεί ικανοποίηση με την κατάληψη της τρίτης θέσης και τη συνολική παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα, σε έναν δύσκολο και απαιτητικό όμιλο. Στο τελευταίο της παιχνίδι, η Ένωσή μας έμεινε στο 1-1 απέναντι στη μαχητική ΕΠΣ Ξάνθης, με το γκολ για τους μπλε να έρχεται από τον Βρύζα.

Οι αγώνες των ομάδων μας πραγματοποιήθηκαν υπό την παρουσία του Ομοσπονδιακού προπονητή (Εθνική Νέων) Νίκου Κεχαγιά.

  

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρει θερμά τους προπονητές Χάρη Παππά και Γιώργο Τίτη για την εικόνα που παρουσίασαν οι ομάδες μας σε αυτήν την πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Παράλληλα, εκφράζει τα συγχαρητήρια του σε όλους τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων της Ένωσης και εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία και ανάλογη συνέχεια στην ομάδα Κ-12 για τη Β' φάση του πρωταθλήματος.  

 

(Φωτογραφίες: www.sportsaddict.gr)