Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας απευθύνει μήνυμα - κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους και τους πολίτες της Καβάλας, ώστε να στηρίξουν την τοπική αγορά της περιφερειακής μας ενότητας σε αυτήν τη δύσκολη μετά-καραντίνας εποχή. 

Ύστερα από δύο σχεδόν μήνες απραξίας και ολοκληρωτικής ακινησίας της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας, βγαίνουμε από το σπίτι με ασφάλεια και υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό μας και τους συμπολίτες μας. Βγαίνουμε δυνατοί από την κρίση αυτή στηρίζοντας τις επιχειρήσεις της περιφερειακής μας ενότητας. Μία κίνηση που αναμένεται να τονώσει ολόκληρη την τοπική οικονομία και να βοηθήσει να κερδίσουμε τη καθημερινότητα μας. 

Οι επιχειρήσεις της περιοχής μας έχουν σταθεί πολλές φορές στο πλευρό του τοπικού ποδοσφαίρου. Τώρα είναι η ώρα να σταθούμε εμείς δίπλα τους με έμπρακτο τρόπο. Αγοράζοντας προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς της Καβάλας και των γύρω περιοχών της. Γιατί μόνο αν ενωθούμε και δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας, θα μπορέσουμε να επανακάμψουμε, να σώσουμε θέσεις εργασίας και να βγάλουμε από το τέλμα την τοπική αλλά και εθνική μας οικονομία, που κλονίστηκε λόγω Κορωνοϊού. 

Βγαίνουμε με ασφάλεια, στηρίζουμε την τοπική αγορά της περιφερειακής ενότητας Καβάλας.