Με αισθητή την παρουσία της ΕΠΣ Καβάλας, ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ οι πίνακες Διαιτητών, Βοηθών Διαιτητών και Παρατηρητών της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Πιο συγκεκριμένα, στον πίνακα Βοηθών Διαιτητών 1ης Κατηγορίας θα βρεθεί ο Φώτης Καμπερίδης, ο οποίος έκανε το άλμα στην εν λόγω κατηγορία μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του. Ο Παναγιώτης Τσιάρας θα βρίσκεται φέτος στον πίνακα Διαιτητών 2ης Κατηγορίας, σημειώνοντας και αυτός πολύ θετικές διαιτησίες. Στους διαιτητές 3ης  Κατηγορίας θα βρεθεί για πρώτη φορά ο Ανάργυρος Κατσίνης, εκεί όπου παραμένει και ο Αναστάσιος Τσιλίκας. 

Παράλληλα, ο Αντώνης Κουκούμης παραμένει στον πίνακα Βοηθών Διαιτητών 2ης Κατηγορίας και οι Ιωάννης Γεωργαντέλης, Κωνσταντίνος Δεδονάκης, Ανδρέας Ζαχαρίας, Αναστάσιος Καρασαβαΐδης και Χαράλαμπος Πετσινάκης παραμένουν στο δυναμικό των Βοηθών Διαιτητών 3ης Κατηγορίας. 

Φυσικά, η ΕΠΣ Καβάλας θα έχει και γυναικεία παρουσία, με την Αναστασία Μυλοπούλου να βρίσκεται στους πίνακες Γυναικών Διαιτητών 1ης Κατηγορίας και την Μάγδα Τοπουζάκη στους πίνακες Γυναικών Βοηθών Διαιτητών 2ης Κατηγορίας. 

Όσον αφορά τους Παρατηρητές Διαιτησίας, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας (ο οποίος βρίσκεται και στον πίνακα των Εθνικών Εκπαιδευτών) θα βρίσκεται στους πίνακες Παρατηρητών 2ης Κατηγορίας και οι Βασίλης Κυριακούδης, Σταύρος Μάνταλος, Γιώργος Μπέης, Φώτης Τερετίδης και Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς των Παρατηρητών 3ης Κατηγορίας.  

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας συγχαίρει άπαντες για την επιλογή και παρουσία τους στους πίνακες Διαιτητών, Βοηθών Διαιτητών και Παρατηρητών και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο τους.