Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια η Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας παρακολουθεί την εξέλιξη και τα αποτελέσματα αυτής ποδοσφαιριστών των ακαδημιών της δύναμής της. 

Συγκεκριμένα, εκ της Διοίκησης της ΕΠΣ Καβάλας εκφράζονται θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές Ραφαήλ Προβατίδη και Κωνσταντίνο Καΐπη, οι οποίοι βλέπουν τους στόχους και τα όνειρά τους για μία λαμπρή ποδοσφαιρική καριέρα να παίρνουν "σάρκα και οστά", με τη μετεγγραφή τους στην ομάδα Κ-13 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές με την αδιάλειπτη προσπάθειά τους και τις εμφανίσεις τους τόσο με τις ομάδες τους, όσο και με τη φανέλα της Μικτής Ομάδας της ΕΠΣ Καβάλας κέντρισαν το ενδιαφέρον και κέρδισαν μία θέση στην ομάδα υποδομών του ΠΑΟΚ. 

Φυσικά, άξιοι συγχαρητήριων είναι και οι προπονητές και οι γονείς των δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έδωσαν και δίνουν το δικό τους αγώνα για τη σωστή εκπαίδευση των δύο μικρών ποδοσφαιριστών εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων. 

Η Διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας εύχεται στους Ραφαήλ Προβατίδη και Κωνσταντίνο Καΐπη καλή επιτυχία στους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά τους, να συνεχίσουν με προσήλωση την προσπάθεια τους για επίτευξη των στόχων τους, καθώς τα δύσκολα αλλά και συνάμα όμορφα τώρα ξεκινούν και να μη σταματήσουν να ονειρεύονται, καθώς το μέλλον και οι ευκαιρίες είναι μπροστά τους.