Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και η Γραμματεία αυτής ενημερώνει όλα τα σωματεία της δύναμής της και τους παράγοντες τους ότι, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγώνων τους, πρέπει να προσκομίζουν ΕΓΚΑΙΡΑ τις αιτήσεις μεταβολών μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να πραγματοποιηθούν οι μετεγγραφές των ποδοσφαιριστών. 

Σε αντίθετη περίπτωση, καλούνται τα σωματεία και οι παράγοντές τους να τεθούν προ των ευθυνών τους για την έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών τους. Συνωστισμός στα γραφεία, εν μέσω Κορωνοϊού και συσσώρευση πολλών αιτήσεων μεταβολών τις τελευταίες ημέρες θα δημιουργήσει υγειονομικό αλλά και λειτουργικό πρόβλημα για τα σωματεία και την εξυπηρέτησή τους, αλλά και για την Ένωση και την ΕΠΟ. 

Παρακαλούνται οι παράγοντες των σωματείων να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και απρόοπτα της τελευταίας στιγμής. 

Η ΕΠΣ Καβάλας παραμένει δίπλα στους παράγοντες για οποιαδήποτε διευκρίνιση, σχετικά με τις διαδικασίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά των μετεγγραφών.