Προς ενημέρωση όλων των ομάδων, όλων των κατηγοριών που δεν συμμετείχαν στις επιμορφωτικές συγκεντρώσεις της νέας Επιτροπής Διαιτησίας δια του Κου Μάνταλου Σταύρου, και όχι μόνο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου έγιναν κάποιες σημαντικές αλλαγές για την διευκόλυνση αλλά κυρίως για την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης παγκοσμίως πανδημίας. Μία από τις σημαντικότερες αλλαγές είναι αυτή του Φ.Α. που πλέον ο διαιτητής δεν είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται στα γραφεία της ένωσης για να το παραλάβει αλλά και οι ομάδες να παραμένουν στα αποδυτήρια των διαιτητών προκαλώντας παράλληλα συνωστισμό με κίνδυνο την προσωπική τους υγεία. Έτσι λοιπόν όλοι οι διαιτητές αναγράφουν το Φ.Α και μετά το τέλος της αναμέτρησης και εντός της ημέρας το αποστέλλουν σε μορφή (pdf) εγγράφου στο email της Ε.Δ. Αυτός ο τρόπος πρώτον διευκολύνει και δεύτερον προστατεύει όλους μας. Τέλος την Δευτέρα όποια ομάδα επιθυμεί μπορεί να έχει το Φ.Α. στο προσωπικό της ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εφόσον το ζητήσει είτε από την Ε.Δ είτε από τον υπάλληλο της ΕΠΣ.

Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνουμε και το έργο της Πειθαρχικής Επιτροπής να λάβει γνώση και παράλληλα να ασκήσει τα καθήκοντά της άμεσα.

Παρόλη την πιθανή «καλοπροαίρετη» κριτική,  ήρθε σήμερα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. να ζητήσει από όλους τους διαιτητές που αγωνίζονται στην Γ εθνική κατηγορία να ακολουθήσουν τα βήματα της Επιτροπής Διαιτησίας και τους καλεί να αποστείλουν με τον ίδιο τρόπο τα Φ.Α των αγώνων τους.

 

 

Με εκτίμηση

 

Η Ε.Δ. της ΕΠΣΚΑΒΑΛΑΣ