Γνωρίζουμε σε όλα τα σωματεία μας ότι με απόφαση του Υπουργού κ. Ανδριανού Ιωάννη αναβάλλονται όλοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, όλων των ηλικιακών κατηγοριών που επρόκειτο να διεξαχθούν από σήμερα 1-11-2014 έως και τη Δευτέρα 6-10-2014, λόγω του θανάτου του Κώστα Κατσούλη μετά τον τραυματισμό του σε επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Ν Αλικαρνασού Κρήτης στις 14-9-2014 στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.  Ως εκ τούτου οι αγώνες των τοπικών μας πρωταθλημάτων που επρόκειτο να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 4-5/10/2014 θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 11-12/10/2014 και οι αγώνες της 11-12/10/2014 θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 18-19/10/2014.  Για οποιαδήποτε διευκρίνιση τα σωματεία μπορούν να απαυθύνονται στη γραμματεία της Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ. Η Ε.Π.Σ. Καβάλας παρακαλεί όλα τα σωματεία της σε ένδειξη σεβασμού και πένθους στον θανόντα να μην προγραμματίσουν ούτε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα.

2. Από σήμερα, όσα σωματεία επιθυμούν να λάβουν μέρος στο τουρνουά που πρόκειται να διοργανώσει η Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ την Κυριακή 12-10-2014 μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Η προθεσμία συμμετοχής λήγει την Τετάρτη 8-10-2014. Το τουρνουά θα συμπεριλαμβάνει δύο (2) κατηγορίες.

α) με ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2005-2006 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ζυγού.

β) με ποδοσφαιριστές γεννένους τα έτη 2007-2008 και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΤΟ στα Αμισιανά.