Σε μία όμορφη ατμόσφαιρα το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα του αμφιθεάτρου της Ν. Καρβάλης, τιμήθηκαν από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας δύο εξέχουσες και σπουδαίες φυσιογνωμίες του τοπικού μας ποδοσφαίρου και όχι μόνο, οι κ.κ. Σταμάτης Παπαδάκης και Δήμος Φιλιππίδης.

Οι Παπαδάκης και Φιλιππίδης ήταν δύο άνθρωποι του ποδοσφαίρου που μεγαλούργησαν στα γήπεδα του νομού μας, αλλά και στα γήπεδα όλης της Ελλάδας με τις εμφανίσεις τους ως ποδοσφαιριστές και προπονητές ποδοσφαίρου.

Οι άνθρωποι αυτοί, που τα τελευταία χρόνια προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και ως Ενωσιακοί προπονητές, είχαν την ευκαιρία να αναλάβουν στα έμπειρα χέρια τους όλα τα νεαρά ταλέντα του νομού μας και να τα «πλάσουν» όπως αυτοί γνωρίζουν, με έναν μοναδικό τρόπο, μετατρέποντας τα στη συνέχεια σε αξιόλογους ποδοσφαιριστές που σήμερα αγωνίζονται σε ανδρικές ομάδες του νομού μας αλλά και εκτός τοπικών συνόρων.

Ήταν μία συγκινητική στιγμή τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους παρευρισκομένους, αφού η επιλογή της ΕΠΣ Καβάλας να τους βραβεύσει απεδείχθη, κατά κοινή ομολογία, η καλύτερη.

Τις απονομές στους δύο παλαιούς άσσους του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ έκαναν κατά σειρά, ο αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Καβάλας, κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος στο Δήμο Φιλιππίδη και ο εκπρόσωπος της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα, Πέτρος Πετρόπουλος, στο Σταμάτη Παπαδάκη.

 

Οι δύο αυτοί σπουδαίοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, εμφανώς συγκινημένοι, ευχαρίστησαν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας, τονίζοντας πως ήταν και θα είναι παρόντες σε κάθε κάλεσμα της Ένωσης, όταν και όποτε χρειαστεί. Επίσης, ευχήθηκαν να συνεχίσουν την προσπάθεια ως νέα διοίκηση, ώστε το Καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να πάρει και πάλι τα σκήπτρα σε πανελλήνιο επίπεδο, όπως στο παρελθόν.