Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας νιώθει επιτακτικά την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους ανθρώπους που υπηρετούν το σωματείο του ΝΑΖΙΑΝΖΟΥ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ, για τη θερμή φιλοξενία που επεφύλαξαν σε όλους τους συναδέλφους τους – παράγοντες και γενικότερα την ΕΠΣ Καβάλας, κατά την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2018 στη Νέα Καρβάλη.

Επίσης, η ΕΠΣ Καβάλας ευχαριστεί τον πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Ν. Καρβάλης, κ. Νικόλαο Γκίκα, για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του αμφιθεάτρου Ν. Καρβάλης. Παράλληλα, ευχαριστεί θερμά τους επαγγελματίες της Ν. Καρβάλης, κ.κ. Πρόδρομο Ιωσηφίδη, Απόστολο Κεϊσογλου και Δημήτρη Πτερνόπουλο, που προσέφεραν δωρεάν σε όλους τους καλεσμένους τη βασιλόπιτα, τα βασιλοπιτάκια και τα πλούσια γλυκίσματα και εδέσματα που συνόδευαν τον καφέ και τα αναψυκτικά που προσφέρθηκαν απλόχερα.  

Τέτοιες συμπεριφορές και φιλοξενίες όπως αυτή του ΝΑΖΙΑΝΖΟΥ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ αποτελούν ένα φωτεινό παράδειγμα σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, που απαραίτητα πρέπει να μεταφερθούν και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, ώστε το ποδόσφαιρο να γίνει μία γέφυρα φιλίας μεταξύ των αθλητών, των παραγόντων και των φιλάθλων και όχι ένα πεδίο διαμάχης, διένεξης και αντιπαραθέσεων.

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, τόνισε έντονα προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΕΠΣ Καβάλας μπήκε σε μία φάση συμμαζέματος και νοικοκυρέματος σε όλους τους τομείς. Φρόντισε να προγραμματίσει τέσσερις σημαντικές εκδηλώσεις, όπως αυτή της Ν. Καρβάλης, όπου χάρη στη συμβολή των σωματείων, τοπικών αρχών και ανθρώπων της τοπικής αγοράς θα έχουν σχεδόν μηδενικό κόστος. Μόνον έτσι, τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ, θα αντιμετωπίσουμε τα κακώς κείμενα, ώστε να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον της Ένωσης, εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της ΕΠΣ Καβάλας.