Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ανακοινώνει την Διαιτητική Ομάδα για τον 42ο Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας, μεταξύ των ομάδων ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ και ΔΟΞΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΟΤΟΥ, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 και ώρα 17:30, στο Δημοτικό Γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη».

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε η Διεθνής Κα. Μυλοπούλου Αναστασία, με Βοηθούς Διαιτητές τους κ.κ. Γεωργαντέλη Ιωάννη  και Σακάλογλου Λάμπρο. Τέταρτος Διαιτητής ορίστηκε ο κ. Μαγγίνας Σταύρος.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που μία γυναίκα διαιτητής θα διευθύνει τελικό της ΕΠΣ Καβάλας.

Ευχόμαστε ολόψυχα στη Διαιτητική ομάδα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας ανακοινώνεται ότι την Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 και ώρα 19:00 συνεχίζονται τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα Διαιτησίας στην αίθουσα εκπαίδευσης Διαιτητών της ΕΠΣ Καβάλας.

Στην επιμορφωτική συγκέντρωση, από την Επιτροπή Διαιτησίας θα παρουσιαστεί το video της ΚΕΔ/ΕΠΟ με θέμα τα μαρκαρίσματα καθώς και περιπτώσεις offside. Επιπλέον θα γίνει ανάλυση και συζήτηση φάσεων από αγώνες ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Η παρουσία όλων των Διαιτητών, Βοηθών (αξιολογημένων και μη) και των Παρατηρητών Διαιτησίας στην επιμορφωτική συγκέντρωση είναι επιβεβλημένη. Η είσοδος των διαιτητών στην αίθουσα θα γίνεται είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε νόσησης, είτε με rapid test 48 ωρών και εντός της αίθουσας είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρουν την Διεθνή μας Διαιτητή (FIFA) Αναστασία Μυλοπούλου για τον ορισμό της ως 4η Διαιτητής στην αναμέτρηση της 12-4-2022, στην Πρίστινα του Κοσόβου, μεταξύ των εθνικών ομάδων γυναικών ΚΟΣΟΒΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών του 2023.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο της όπως και στην υπόλοιπη Διαιτητική ομάδα.   

                                                                       

 

                                                                                       Εκ της Ε/Δ ΕΠΣ Καβάλας

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας ανακοινώνεται ότι, τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:30 συνεχίζονται τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα Διαιτησίας στην αίθουσα εκπαίδευσης Διαιτητών της ΕΠΣ Καβάλας.

Στην επιμορφωτική συγκέντρωση από την Επιτροπή Διαιτησίας θα παρουσιαστεί το video quiz με θέμα παίξιμο της μπάλας με το χέρι, καθώς και περιπτώσεις offside. Επιπλέον θα δοθούν οι απαντήσεις για το προηγούμενο video quiz που αφορούσε την Υποσχόμενη και Προφανή ευκαιρία.

Η παρουσία όλων των Διαιτητών, Βοηθών (αξιολογημένων και μη) και των Παρατηρητών Διαιτησίας στην επιμορφωτική συγκέντρωση είναι υποχρεωτική. Η είσοδος των διαιτητών στην αίθουσα θα γίνεται είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε νόσησης, είτε με rapid test 48 ωρών. Επιπλέον, εντός της αίθουσας είναι η υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας ανακοινώνεται ότι, τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 18:30 συνεχίζονται τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα Διαιτητών στην αίθουσα εκπαίδευσης Διαιτητών της ΕΠΣ Καβάλας.

Στην επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών, υπό τον Πρόεδρο της Επιτροπής και εκπαιδευτή διαιτησίας κ. Γιώργο Μπέη, θα παρουσιαστεί το video quiz με θέμα: «Υποσχόμενη – προφανής ευκαιρία» καθώς και περιπτώσεις offside.

Η παρουσία όλων των Διαιτητών, Βοηθών (αξιολογημένων και μη) και των Παρατηρητών Διαιτησίας στην επιμορφωτική συγκέντρωση είναι υποχρεωτική.

Η είσοδος των διαιτητών στην αίθουσα θα γίνεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή rapid test 48 ωρών.

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό ότι, κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της, αντικαθίστανται ο πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας. 

Η νέα σύνθεση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος: Μπέης Γεώργιος
  • Μέλος: Κούτλας Ιωάννης
  • Μέλος: Τσιλίκας Γεώργιος

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας ευχαριστεί τον πρόεδρο και τα μέλη της απελθούσας Επιτροπής Διαιτησίας για τη συνεργασία τους και εύχεται στα νέα μέλη αυτής κάθε επιτυχία στο δύσκολο και σημαντικό έργο τους. 

Με μεγάλη χαρά και τιμή θα θέλαμε να συγχαρούμε την Αναστασία Μυλοπούλου για την επιλογή της στον πίνακα των Διεθνών Διαιτητών. Μια σπουδαία στιγμή τόσο για την ίδια, αλλά και για την Καβαλιώτικη διαιτησία.

 

Τα θερμά μας συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές μας για μια ανοδική και δημιουργική πορεία.

 

 

Με εκτίμηση,

 

Επιτροπή Διαιτησίας

ΕΠΣ Καβάλας

Εκ μέρους της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, στις 07/12/2021 και ώρα 18:30 πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι γραπτές εξετάσεις της Σχολής Διαιτησίας για 7 νέους διαιτητές. Εκπρόσωπος – υπεύθυνος για τη διεξαγωγή των γραπτών εξετάσεων είχε οριστεί η κα Λαμπαδαρίου Ελένη, μέλος Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. .

 

Οι νέοι διαιτητές μας είναι οι:

 

  • ΜΑΡΚΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
  • ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  • ΣΠΙΝΘΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  • ΤΑΟΥΚΤΣΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ
  • ΧΡΟΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  • ΨΩΜΑΣ ΝΙΚΟΣ-ΔΟΞΑΚΑΚΗΣ

 

Τους ευχόμαστε καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία!

 

 

Με εκτίμηση,

 

Ε/Δ ΕΠΣ Καβάλας