Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ανακοινώνει την Διαιτητική Ομάδα για τον 44ο Τελικό Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Καβάλας, μεταξύ των ομάδων Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ - ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στις 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο "Ανθή Καραγιάννη".

Διαιτητής του τελικού θα είναι ο κος. Αναστάσιος Τσιλίκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Θεοφανίδη και Γεώργιο Ταουκτσή και 4ο διαιτητή τον κο. Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλη τη Διαιτητική ομάδα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας γνωστοποιεί ότι, το Σάββατο 13/4/2024, παρουσία του προέδρου και υπευθύνου της Σχολής κου  Γεώργιου Μπέη και του αντιπροέδρου της Επιτροπής και υπεύθυνου εκπαίδευσης κου Απόστολου Αμπάρκιολη, πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι γραπτές εξετάσεις της νέας Σχολής Διαιτησίας 2023-2024 με τη συμμετοχή δεκατεσσάρων νέων διαιτητών. Η διαδικασία έγινε στην αίθουσα διδασκαλίας της ΕΠΣ Καβάλας, όπου έδωσε το παρών ως επιβλέπων ο εκπρόσωπος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κος. Θεόδωρος Γκαϊτατζής, Εθνικός Εκπαιδευτής και πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣ Δράμας.

Οι επιτυχόντες διαιτητές όπου εντάσσονται στη δύναμη της ΕΠΣ Καβάλας είναι οι εξής:

-          Τσαραμπάρας Επαμεινώνδας

-          Τσουφλίδης Κωνσταντίνος

-          Ράπτης Ραφαήλ

-          Φιλιππίδου Άννα

-          Μαυρουδάκη Ελεάννα

-          Λαπαρίδης Δημήτριος

-          Πουτούρης Παναγιώτης

-          Κίτκας Μάριος

-          Ρουμελιώτης Τάσος

-          Λιτσένης Βασίλης

-          Φιλιππίδης Κώστας

-          Κωνσταντινίδης Ιωάννης

-          Παράσχος Ελευθέριος

-          Πλακίδης Παύλος

 

Η ΕΔ/ΕΠΣ Καβάλας εύχεται ολόψυχα σε όλες και όλους καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία.  

Από την ΕΠΣ Καβάλας ανακοινώνεται ότι, η Επιτροπή Διαιτησίας αυτής θα λειτουργήσει Σχολή Διαιτησίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών.

Δικαίωμα να καταθέσουν τη σχετική αίτηση έχουν όσοι γεννήθηκαν από το έτος 2007(16 ετών) και είναι απόφοιτοι τουλάχιστον τρίτης τάξης γυμνασίου ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής.

Υπεύθυνος της σχολής ορίστηκε ο κ. Μπέης Γιώργος, πρόεδρος της Ε.Δ / Ε.Π.Σ. Καβάλας  και Εκπαιδευτής Διαιτησίας ΕΠΟ, με συνεργάτες τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΔ και Υπεύθυνο εκπαίδευσης κ. Αμπάρκιολη Απόστολο και το μέλος της ΕΔ κ. Κούτλα Γιάννη.

Όσοι ενδιαφέρονται (γυναίκες και άντρες υποψήφιοι διαιτητές) να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας θα πρέπει να καταθέσουν την αίτηση, συνοδευόμενη ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ από τα παρακάτω δικαιολογητικά, το αργότερο μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση από την ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας www.epskavalas.gr (έγγραφα διαιτησίας) και είτε να την καταθέσουν συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας (Μεγάλου Αλεξάνδρου 28) ώρες 10:00 με 14:00, είτε να την αποστείλουν μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Αίτηση (δείτε την εδώ)

2. Έντυπο Δήλωσης προσωπικών δεδομένων προς την ΕΠΣ Καβάλας θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την δήλωση προσωπικών δεδομένων από την ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας (δείτε την εδώ)

3. Πιστοποιητικό γέννησης πρόσφατης έκδοσης (μπορεί να εκδοθεί και από το gov.gr)

4. Φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

5. Αντίγραφο ποινικού μητρώου πρόσφατης έκδοσης (μπορεί να εκδοθεί και από το gov.gr ή να ζητηθεί από τα Δικαστήρια ή από ΚΕΠ με την επισήμανση να είναι για την ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ). Για αιτούντες που εργάζονται στα σώματα ασφαλείας δεν απαιτείται.

6. Αντίγραφο ή Βεβαίωση σπουδών (τουλάχιστον γυμνασίου ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής)

7. Ιατρικές γνωματεύσεις από καρδιολόγο και οφθαλμίατρο, πρόσφατης έκδοσης από Νοσοκομεία ή ιδιωτικά ιατρεία. Επισημαίνεται πως οι ιατρικές εξετάσεις μπορούν να δοθούν στους υπεύθυνους της σχολής μέχρι τη λήξη της.

Για τους αλλοδαπούς απαιτούνται επιπρόσθετα τα εξής δικαιολογητικά:

Α. κατάθεση άδειας παραμονής ή βεβαίωση κατάθεσης έκδοσης/ανανέωσης άδειας παραμονής, επικυρωμένη για τη γνησιότητά της από ΚΕΠ ή Αστυνομικό τμήμα και

Β φωτοτυπία διαβατηρίου της χώρας προέλευσής τους, επικυρωμένο από δικηγόρο για τη γνησιότητά του.

Η σχολή αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο Νοεμβρίου στην αίθουσα συγκέντρωσης διαιτητών στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας και τα μαθήματά της θα πραγματοποιούνται απογεύματα σε ημέρες και ώρες που θα καθοριστούν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή να απευθύνονται στο τηλέφωνο της ΕΠΣ Καβάλας 2510222751  καθώς και στον υπεύθυνο της σχολής κ. Μπέη (6972860998). 

Η  Επιτροπή Διαιτησίας αισιοδοξεί ότι μία ακόμα «φουρνιά» ελπιδοφόρων διαιτητών θα είναι έτοιμη σε λίγο καιρό να  προσφέρει τις υπηρεσίες της στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ποδόσφαιρο πιο ελκυστικό και ελπιδοφόρο.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ανακοινώνει την Διαιτητική Ομάδα για τον τελικό Super Cup "Δημήτρης Ρουμελιώτης", μεταξύ των ομάδων ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 17:00, στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος.

Διαιτητής του Τελικού θα είναι ο κος. Άκης Μανάκης, με βοηθούς διαιτητές τους κ.κ. Κώστα Δεδονάκη και Χρήστο Καφετζόπουλο. Στον εν λόγω αγώνα 4ος διαιτητής θα είναι ο κος. Στάθης Μαρκιανίδης, ενώ Παρατηρητής Διαιτησίας θα είναι ο κος. Γιάννης Κούτλας.

Γίνεται, επίσης, γνωστό ότι η αμοιβή των αξιωματούχων Διαιτησίας του συγκεκριμένου αγώνα θα διατεθεί στους πυρόπληκτους του Δήμου Νέστου.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους διαιτητές του αγώνα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.

 

 

Εκ της Ε.Δ./Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ

Στους Πίνακες Αξιωματούχων Διαιτησίας 2023-2024 της ΚΕΔ/ΕΠΟ έχουν την τιμή να βρίσκονται από σήμερα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, γεγονός που αναδεικνύει τη σκληρή και σοβαρή δουλειά που γίνεται από αυτήν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, τόσο από τους υπεύθυνους της Επιτροπής, όσο και από τους ίδιους τους διαιτητές. 

Συγκεκριμένα και μετά από ανακοίνωση που εξέδωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ο Παναγιώτης-Ραφήλ Τσιάρας αποτελεί πλέον Διαιτητή 1ης Κατηγορίας, φέρνοντας ξανά την Καβαλιώτικη Διαιτησία στα υψηλά σαλόνια του ποδοσφαίρου. Σημαντική και η γυναικεία παρουσία στην ελληνική διαιτησία, αφού η Αναστασία Μυλοπούλου βρίσκεται στον Πίνακα των Γυναικών Διαιτητών 1ης Κατηγορίας, αλλά και στον Πίνακα Διαιτητών 2ης Κατηγορίας. Επιπλέον, στους Διαιτητές 3ης Κατηγορίας συγκαταλέγεται ο Αναστάσιος Τσιλίκας. 

Όσον αφορά τους Βοηθούς Διαιτητές, Αναστάσιος Καρασσαβαϊδης και Λάμπρος Σακάλογλου βρίσκονται στους Πίνακες Βοηθών Διαιτητών 2ης Κατηγορίας, ενώ Ιωάννης Γεωργαντέλης και Κωνσταντίνος Δεδονάκης σε αυτούς της 3ης Κατηγορίας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρουν την Επιτροπή Διαιτησίας και τους διαιτητές αυτής για τη σκληρή τους δουλειά και τους εύχονται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Παράλληλα, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ για τη σωστή αξιολόγηση της προς τους Καβαλιώτες Διαιτητές. 

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό ότι, κατόπιν ομόφωνης απόφασης (64/12-6-2023) της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αντικαθίσταται ο κος. Γεώργιος Τσιλίκας με τον κο. Απόστολο Αμπάρκιολη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας.

Κατόπιν αυτού, η νέα σύνθεση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας έχει ως εξής:

·         Πρόεδρος: Μπέης Γεώργιος

·         Αναπληρωτής Πρόεδρος: Αμπάρκιολης Απόστολος

·         Μέλος: Κούτλας Ιωάννης

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ανακοινώνει την Διαιτητική Ομάδα για τον 43ο Τελικό Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Καβάλας, μεταξύ των ομάδων ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΡΗ ΠΗΓΩΝ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Διαιτητής του Τελικού θα είναι ο κος. Αναστάσιος Τσιλίκας, με βοηθούς τους κ.κ. Ανδρέα Ζαχαριά και Νικόλαο Αλεξανδρίδη και 4ο διαιτητή τον κο. Αλέξιο Γάκη.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους διαιτητές του Τελικού καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.

 

Εκ της Ε.Δ./Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλα κάνει γνωστό ότι, κατόπιν αιτήματος που απέστειλε στα γραφεία της Ένωσης η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και σε συνεργασία με την ομάδα του ΑΕΤΟΥ ΟΦΡΥΝΙΟΥ και τον πρόεδρο αυτής κο. Νικόλαο Λαμπίδη, θα διεξαχθούν προπονήσεις αξιολογημένων Αξιωματούχων Διαιτησίας στο Γήπεδο Οφρυνίου. 

Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί από τον υπεύθυνο εκπαίδευσης και εκγύμνασης τη Δευτέρα 8 Μαϊου 2023 από τις 17:00 έως τις 20:00, με τη συμμετοχή Αξιωματούχων Διαιτησίας από τις ΕΠΣ Μακεδονίας, Δράμας, Ξάνθης, Σερρών, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Καβάλας, Έβρου και Θράκης.

Για ακόμη μια φορά η ΕΠΣ Καβάλας, με τη αγαστή συνεργασία των σωματείων της, βρίσκεται στο επίκεντρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής διαιτησίας.