Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, μετά από ενημέρωση που είχε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, κάνει γνωστή τη διεξαγωγή αγωνιστικών δοκιμασιών (FIFA Tests) για τους αξιωματούχους διαιτησίας των κατηγοριών Α', Β' και Γ' στην πόλη της Καβάλας.

Οι αγωνιστικές δοκιμασίες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Γήπεδο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη» στις 3 Αυγούστου 2022, σε συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Ο..  

Πιο συγκεκριμένα, θα συμμετάσχουν οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης στις 18:00 και οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 1ης και 2ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης στις 19:30, των κάτωθι Ποδοσφαιρικών Ενώσεων:  

 • Δράμας
 • Έβρου
 • Καβάλας
 • Θράκης
 • Ξάνθης
 • Χαλκιδικής
 • Σερρών
 • Μακεδονίας
 • Κιλκίς 

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του παράγοντα του σωματείου ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ, κου Ηλία Μανασόπουλου, για τη ξαφνική απώλεια της αδερφής του Αρετής. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την αγαπημένη του αδερφή. Η ΕΠΣ Καβάλας εύχεται δύναμη και κουράγιο σε όλη την οικογένειά του κου Μανασόπουλου και την οικογένεια του ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ.  

 

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει όλα τα σωματεία της δύναμής της ότι, από την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 θα διατίθενται οι νέες αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών για τη σεζόν 2022-2023. 

Οι νέες αιτήσεις μεταβολών έχουν κόστος τρία (3) ευρώ η κάθε μία και χωρίζονται όπως και την προηγούμενη σεζόν σε τρεις κατηγορίες:

 • Για εγχώριες κινήσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών 
 • Για εγχώριες κινήσεις ξένων ποδοσφαιριστών 
 • Για διεθνείς κινήσεις Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι οι επανεκδόσεις των δελτίων ποδοσφαιριστών με παράβολο τριών (3) ευρώ θα ισχύουν έως τις 30/06/2022. Από την 01/07/2022 οι επανεκδόσεις δελτίων των ποδοσφαιριστών θα γίνονται με τον τιμοκατάλογο παραβόλων ανά κατηγορία του σωματείου και ανάλογα τη διάρκεια των ετών του δελτίου. Η επανέκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών είναι υποχρεωτική για τη συμμετοχή τους στους αγώνες. Σε αντίθετη περίπτωση οι ποδοσφαιριστές παραμένουν στη δύναμη του σωματείου τους έως 30/06/2024 χωρίς δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημους αγώνες του οργανωμένου ποδοσφαίρου. 

Για τη διευκόλυνση των παραγόντων των σωματείων στην ορθή συμπλήρωση της αίτησης μεταβολών, παρατίθεται σχετικό υπόδειγμα. Όλα τα πεδία στην αίτηση θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα όπως στο υπόδειγμα. Υπενθυμίζεται ότι, σε περίπτωση κίνησης ανήλικου ποδοσφαιριστή, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της δήλωσης του κηδεμόνα με γνήσιο της υπογραφής του στο κάτω μέρος της αίτησης (όπως στο υπόδειγμα). 

 

Πρότυπο ορθής συμπλήρωσης αίτησης μεταβολών ποδοσφαιριστή 2022-2023

Όσον αφορά τα παράβολα των μεταγραφικών κινήσεων της περιόδου 2022-2023, θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες με νεότερη ανακοίνωση. 

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ημερών από την απώλεια του Χρήστου Μηλιάδη, ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εκφράζουν τη λύπη τους για το χαμό του αγαπημένου "Ψύλλου" του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου. 

Ο Χρήστος Μηλιάδης άφησε το ποδοσφαιρικό του στίγμα στο Βύρωνα Καβάλας, καθώς και στους Φιλίππους, τον Α.Ο. Καβάλας και τη Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας. Ήταν πάντοτε αγαπητός και δοτικός με όλους τους ανθρώπους. 

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Από την Ειδική Επιτροπή Προπονητών της ΕΠΣ Καβάλας γίνεται γνωστό στους κάτωθι προπονητές ότι, οι προπονητικές τους ταυτότητες τριετούς διάρκειας έχουν αποσταλεί από την Ε.Π.Ο. και μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της Ένωσης, προκειμένου να τις παραλάβουν. 

Πρόκειται για τους εξής προπονητές:

 • ΚΑΡΑΜΠΙΜΠΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 • ΚΑΡΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 • ΔΙΓΚΟΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
 • ΚΥΡΑΝΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
 • ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, μετά από συζήτηση που είχε με παράγοντες των σωματείων της Α' Κατηγορίας, αποφάσισε να μεταθέσει την έναρξη του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας κατά μία εβδομάδα αργότερα από την αρχικά ορισθείσα ημερομηνία (3-4/9/2022). 

Αυτό σημαίνει ότι τόσο το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, όσο και αυτό της Β' Κατηγορίας θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου 2022.