Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει όλα τα σωματεία της δύναμης της που διαθέτουν τμήματα υποδομών και ακαδημίες ότι, βάσει της υπ' αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 28503 ΚΥΑ της 08/05/2021, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Αρ. Φύλλου 1872), από 17/05/2021 μπορούν να ξεκινήσουν με ατομικές προπονήσεις σε μικρά, σταθερά γκρουπ έως 10 ατόμων για τρεις εβδομάδες (ηλικίες 6-12 ετών). 

Επιπλέον, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, πέραν των άλλων οδηγιών, για την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, που θα εκδοθούν τις προσεχείς ημέρες από την ΓΓΑ (https://www.gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports), θα αρκεί η προσκόμιση της δισεβδομαδιαίας «σχολικής βεβαίωσης» έπειτα από τα αντίστοιχα self test.

Συστήνεται, μάλιστα, για εκπαιδευτικούς λόγους, ώστε να εξοικειώνονται τα παιδιά με το αυτοδιαγνωστικό τεστ, η επιτηρούμενη διεξαγωγή του από εξειδικευμένο προσωπικό στις Ακαδημίες με συχνότητα μία φορά ανά δύο εβδομάδες.

 

Η ΕΠΣ Καβάλας θα ενημερώνει τα σωματεία για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη που αφορά την επαναλειτουργία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

 

 

 

 

 

(Επίπεδο επικινδυνότητας αθλημάτων, με βάση το οποίο θα λειτουργήσουν τα αθλήματα)