Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, θα διοργανώσει Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου, με στόχο την ανάδειξη νέων αξιόλογων και ικανών διαιτητών που θα συμμετέχουν στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι των Πρωταθλημάτων, του Κυπέλλου και των Πρωταθλημάτων Υποδομής της Ένωσης για τη σεζόν 2021-2022 και με την προσδοκία να διαπρέψουν στα γήπεδα τόσο της ευρύτερης περιοχής της Καβάλας, όσο και ολόκληρης της χώρας. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι άνω των 16 ετών και μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από τις 11/10/2021 έως τις 22/10/2021 ηλεκτρονικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας. Υπεύθυνος της Σχολής είναι ο κος. Δημήτρης Κωνσταντάρας (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972101956). 

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την ορθή δήλωση συμμετοχής στη Σχολή (εκτός από την Αίτηση Ενδιαφερόμενου που επισυνάπτεται παρακάτω) είναι:

  1. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου
  2. Ιατρικές βεβαιώσεις καρδιολόγου και Οφθαλμιάτρου
  3. Πρόσφατη Φωτογραφία τύπου ταυτότητας

Πάρε τώρα μέρος στο Παιχνίδι. Γίνε Διαιτητής!

 

 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ