Η Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων και Πρωταθλημάτων Υποδομής γνωστοποιεί σε όλα τα ενδιαφερόμενα σωματεία με τμήματα υποδομής και τις ακαδημίες το αγωνιστικό πρόγραμμα των Πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣ Καβάλας για τη σεζόν 2021-2022. 

Το πρόγραμμα ανά κατηγορία έχεις ως εξής:

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ-16 1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ-16 2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ-14 1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ-14 2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ-12 1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ-12 2ος ΟΜΙΛΟΣ

 

Μετά το τέλος των αγώνων των ομίλων, όπως αυτοί διαμορφώθηκαν κατά την κλήρωση, θα ακολουθήσουν αγώνες μπαράζ. 

Κατά τη διάρκεια όλων των αγώνων των Πρωταθλημάτων υποδομής, είναι απαραίτητη η παρουσία γιατρού, νοσηλευτή ή διασώστη. Επιπλέον, όλες οι ομάδες θα πρέπει να ορίσουν έναν υπεύθυνο COVID, ο οποίος θα είναι ο υπεύθυνος τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τους αγώνες. Οι ομάδες θα πρέπει να γνωστοποιήσουν με έγγραφό τους το όνομα του υπεύθυνου στην ΕΠΣ Καβάλας. 

Με απόφαση της, η Επιτροπή επιτρέπει τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών από ένα κατώτερο τμήμα σε ένα ανώτερο (για παράδειγμα από το τμήμα Κ-14 στο τμήμα Κ-16) εντός 24 ωρών και μόνο για λόγους απουσίας ποδοσφαιριστών. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ποδοσφαιριστή από το τμήμα Κ-16 στο ανδρικό τμήμα μίας ομάδας εντός 24 ωρών. 

Για οποιαδήποτε απορία και ενημέρωση, τα σωματεία και οι ακαδημίες μπορούν να απευθύνονται στο μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣ Καβάλας, κο. Δημήτρη Αμπατζή στο τηλέφωνο 6946474346