Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει όλα τα σωματεία της δύναμής της ότι, είναι πλέον διαθέσιμα τα νέα έντυπα αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών για τη σεζόν 2024-2025. 

Οι νέες αιτήσεις μεταβολών έχουν κόστος τρία (3) ευρώ η κάθε μία και αφορούν, όπως και την προηγούμενη σεζόν, τρεις κατηγορίες μεταβολών:

  • Εγχώριες κινήσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών (ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας) 
  • Εγχώριες κινήσεις αλλοδαπών ποδοσφαιριστών (ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας) 
  • Διεθνείς κινήσεις Ελλήνων και αλλοδαπών ποδοσφαιριστών (ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας)

Τονίζεται ξανά ότι, όλα τα πεδία στην αίτηση μεταβολών θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα, καθώς όλα τα στοιχεία είναι απαραίτητα σε μία μεταβολή ποδοσφαιριστή. Επίσης, σε περίπτωση μεταβολής ανήλικου ποδοσφαιριστή, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της δήλωσης του κηδεμόνα με γνήσιο της υπογραφής αυτού στο κάτω μέρος της αίτησης. 

Όσον αφορά τα παράβολα των μεταγραφικών κινήσεων της περιόδου 2024-2025, θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες με νεότερη ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται πως όλα τα παράβολα των μεταβολών των ποδοσφαιριστών διευθετούνται μέσω της ειδικής πλατφόρμας της ΕΠΟ για παράβολα ( https://paravola.epo.gr/ ) από τους υπεύθυνους των σωματείων.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι, οι νέες αιτήσεις μεταβολών θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να υποβληθούν στην Ένωση από την 1-7-2024 και πάντα το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα είναι ανοιχτό το ηλεκτρονικό σύστημα της ΕΠΟ για την κάθε μεταβολή. Έως τις 30-6-2024 και για τις μεταβολές που επιτρέπεται να διενεργηθούν, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις αιτήσεις μεταβολών της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. 

Παρακάτω επισημαίνονται κάποιες σημαντικές οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση των αιτήσεων μεταβολών και παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των σωματείων για την πιστή εφαρμογή τους.