1. Ενημερωνουμε ολους τους διαιτητές της ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ότι με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016,θα ξεκινήσουν και οι καθιερωμένες Δευτεριάτικες εβδομαδιαίες συναντήσεις τους με την Επιτροπή Διαιτησιας, αρχής γεννωμένης από την Δευτέρα 31-8-2015 ώρα 7 μ.μ. Οι συναντήσεις θα γίνονται στην αίθουσα συγκεντρώσεων της ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. Ευχόμαστε ενόψει της νέας χρονιάς στους διαιτητές μας, υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο τους.
  2. Υπενθυμιζουμε στα σωματεία μας που διατηρούν τμήματα υποδομής, ότι την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 θα γίνει η πρώτη συνάντηση της αρμόδιας επιτροπής με τους εκπροσώπους των ομάδων αυτών, προκειμένου να συζητηθούν και αναλυθούν οι διατάξεις συμφώνα με τις οποίες θα διεξαχθέν τα φωτεινά πρωταθλήματα.
  3. Ενημερώνουμε όλους τους διαιτητές και τα σωματεία μας ότι δεν θα εφαρμόσουμε τη διάταξη του ΚΑΠ  άρθρο 19 παρ. 11 και 12 και θα επιτρέψουμε τη χρησιμοποίηση στα ανδρική πρωταθλήματα, ποδοσφαιριστών που ημερολογιακά έχουν συμπληρώσει τα [ 14 ] τους χρόνια. Δηλαδή την ημέρα του αγώνα να είναι συμπληρωμένα [14]. Στην περίπτωση που υποβληθεί ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή για τέτοια περίπτωση από κάποιο σωματείου αρμόδια επιτροπή και η ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ θα απορρίψουν την ένσταση, ενώ παράλληλα ο διαιτητής του επίμαχου αγώνα δεν θα παραπεμφθούν στη ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.