ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΈΛΛΟΥ [Β] ΦΑΣΗ

Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία που θα προκριθούν στην Β φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ότι η κλήρωση των αγώνων της φάσης αυτής [Β], θα διεξαχθεί την Τρίτη 6-9-2016 και ώρα 7:00 μμ στα γραφεία της Ένωσης.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗ Β ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στην Α' φάση του Κυπέλλου ότι αν δύο σωματεία αναδείχθηκαν ισόπαλα στον μεταξύ τους αγώνα και ισοβαθμήσουν στην τελική βαθμολογία, τότε προκρίνεται στην επόμενη φάση η ομάδα που έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων σε όλους τους αγώνες του ομίλου. Στην περίπτωση που έχουμε τριπλή ισοβαθμία τότε προκρίνεται η ομάδα ή οι δύο ομάδες που θα έχουν τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Αν και μετά την διαδικασία αυτή προέλθει νέα ισοβαθμία τότε θα διεξαχθεί μονός αγώνας κατάταξης σε ουδέτερο γήπεδο.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ GRASS ROOTS

Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία που διατηρούν τμήμα [Κ-10] ότι πρόκειται να διεξαχθεί από την ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ τουρνουά ποδοσφαίρου, στα πλαίσια των διοργανώσεων GRASS ROOTS WEEKS. Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 στην Καβάλα και παρακαλούμε τα σωματεία να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την Παρασκευή 2-9-2016.