Τελευταία ενημέρωση 05/09/2022

 

     ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

 

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΚΑΒΑΛΑΣ

για την περίοδο 2022 – 2023

 

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

 

 

Τους αγώνες Κ-16, Κ14, Κ-12 ,μεταξύ ποδοσφαιρικών σωματείων της δύναμής της.

Η διεξαγωγή των αγώνων για τα παρακάτω πρωταθλήματα θα γίνεται σύμφωνα με τους όρους που ακολουθούν και βασίζονται στους κανονισμούς πρωταθλημάτων και παιδείας, αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των αγώνων και των αθλητών που συγκροτούν τις ομάδες.

Άρθρο 1: Δικαίωμα συμμετοχής

α. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αναγνωρισμένοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι.

β. Θα συγκροτηθούν 3 (τρεις) κατηγορίες α) Κ-16 με αθλητές που γεννήθηκαν μετά την 1-1-2007, β) Κ-14 με αθλητές που γεννήθηκαν μετά την 1-1-2009  γ) Κ-12 με αθλητές που γεννήθηκαν μετά 1-1-2011.

γ. Κάθε Σωματείο μπορεί να συμμετάσχει με δύο ομάδες ανά κατηγορία με την προϋπόθεση ότι θα είναι εντελώς ανεξάρτητες η μία από την άλλη.

δ. Συμμετοχή ποδοσφαιριστών αθλητικού σωματείου, που συμμετέχει στα τμήματα υποδομών, σε άλλη ηλικιακή ομάδα και ειδικότερα στην αμέσως επόμενη είναι επιτρεπτή μόνο από την κατώτερη ηλικιακή κατηγορία και προς τα πάνω και με διαφορά 24 ωρών

ε. Οι προπονητές των τμημάτων πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να είναι κάτοχοι ταυτότητας – διπλώματος προπονητή τουλάχιστον UEFA C και να είναι εφοδιασμένοι με δελτίο πιστοποίησης προπονητή 2021-2022 και με την κάρτα πάγκου της ομάδας που είναι προπονητής και συμμετέχει στο πρωτάθλημα

Άρθρο 2: Δελτία αθλητικής ιδιότητας και υγείας

α. Οι αθλητές των δύο πρώτων κατηγοριών Κ-16, Κ-14,  θα αγωνίζονται με δελτίο αθλητικής ιδιότητας και ατομική κάρτα υγείας, η κατηγορία Κ-12, όπου ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται με προσωρινό δελτίο αθλητικής ιδιότητας, που εκδίδεται από την ΕΠΣΚ, ατομική κάρτα υγείας και τα δικαιολογητικά COVID-19 όπως προβλέπεται από τις επικείμενες διατάξεις της ΕΠΟ .

  Τα σωματεία είναι υποχρεωμένα να τα προσκομίζουν στο Διαιτητή  πριν την έναρξη του αγώνα και να είναι στη διάθεση των διαγωνιζόμενων ομάδων, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ.

Άρθρο 3: Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών

Ηλικιακή Κατηγορία (Κάτω)

Σχέσεις παικτών

Διάρκεια αγώνα

Προτεινόμενες διαστάσεις γηπέδου (μήκος γραμμής τέρματος / μήκος πλάγιας γραμμής)

Εστίες τοποθετημένες με ασφάλεια στο έδαφος (απόσταση οριζόντιου δοκαριού με έδαφος / απόσταση μεταξύ κάθετων δοκαριών)

Μέγεθος μπάλας

           

Κ-12

9 vs 9

2 x 30 λεπτά

40 x 65 m

2 m x 5 m

No 4

 

Κ-14

11 vs 11

2 x 35 λεπτά

60 – 68 m x 100 -  105 m

2,44 m x 7,32 m

No  5

 

Κ-16

11 vs 11

2 x 40 λεπτά

60 – 68 m x 100 -  105 m

2,44 m x 7,32 m

No 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Άρθρο 4: Γήπεδα – Πρόγραμμα

α. Τα σωματεία υποχρεούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή  15η Σεπτεμβρίου 2022.

β. Η κλήρωση των αγώνων πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 29./9/2022 και ώρα 19:00 μ.μ., στην αίθουσα συγκεντρώσεων της ΕΠΣ Καβάλας.

γ. Οι αγώνες θα διεξάγονται πάντα Σαββατοκύριακο και ειδικότερα οι αγώνες της Κ-16 Σάββατο και ώρα 10:00 π.μ., οι αγώνες της Κ-14 Σάββατο και ώρα 12:00 π.μ. και ο αγώνες της Κ-12 Κυριακή και ώρα 11:30 π.μ.. Σε ειδικές περιπτώσεις και πάντα υπό την απόλυτη κρίση της Επιτροπής Πρωταθλήματος μπορούν να διεξαχθούν αγώνες και Τετάρτες, αν αυτό κριθεί αναγκαίο και επιβεβλημένο για λόγους ανωτέρας βίας και μόνο..

δ. Τα σωματεία είναι υποχρεωμένα να μεριμνήσουν για τους εντός έδρας αγώνες τους να είναι το γήπεδο τέλεσης του αγώνα στη διάθεσή τους, να φροντίσουν για την καταλληλότητα (γραμμώσεις – κούρεμα), καθώς επίσης ότι άλλο χρειάζεται για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

ε. Την καταλληλότητα ή μη του γηπέδου θα κρίνει αποκλειστικά και μόνο ο διαιτητής.

στ. Υποχρέωση του γηπεδούχου να υπάρχει γιατρός ή νοσηλευτής ή διασώστης του ΕΚΑΒ. 

Άρθρο 5:  Ηλικιακή Κατηγορία Κ-12

Παιχνίδι 9 vs 9

Ανάλυση κανόνων διεξαγωγής των αγώνων:

        Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά που γεννήθηκαν από 1.1.2011 και έπειτα (αφορά την αγωνιστική περίοδο 2022-2023).

        Μία ομάδα μπορεί να περιλαμβάνει όσα κορίτσια (παίκτριες) επιθυμεί τόσο στο συνολικό ρόστερ (δεν υπάρχει αριθμητικός περιορισμός) όσο και στην αρχική της τοποθέτηση στο γήπεδο ακόμη και όταν τα κορίτσια έχουν ηλικιακή διαφορά ως και ενα (1) έτος (μεγαλύτερα).

        Ο αγώνας θα πρέπει να ξεκινά με τον ίδιο αριθμό παικτών για κάθε ομάδα. Κάθε ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει οκτώ παίκτες εντός αγωνιστικού χώρου και έναν τερματοφύλακα. Ο τερματοφύλακας θα πρέπει να φορά διαφορετικά ρούχα (χρωματισμό) από τους υπόλοιπους παίκτες και των δύο ομάδων. Κάθε ομάδα θα μπορεί να δηλώνει στο φύλλο αγώνα μέχρι 18 παίκτες και να χρησιμοποιεί εννέα στην αρχική της σύνθεση. Οι υπόλοιποι εννέα θα δηλώνονται ως αναπληρωματικοί. Οι αλλαγές επιτρέπονται καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα όταν το παιχνίδι (αγώνας) δεν είναι σε ροή (έχει σταματήσει). Όλες οι αλλαγές θα πρέπει να γίνονται από τη μέση του γηπέδου.

        Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να φορούν ομοιόμορφες εμφανίσεις και απαραίτητα επικαλαμίδες. Επίσης αποφεύγονται επικίνδυνα αντικείμενα πάνω στο σώμα των ποδοσφαιριστών (π.χ. κοσμήματα, ρολόγια). Δεν είναι απαραίτητο να φορά ένα παιδί – ποδοσφαιριστής ποδοσφαιρικά παπούτσια, απαγορεύεται όμως να αγωνίζεται χωρίς παπούτσια.

        Διαιτητής: όλοι οι αγώνες διεξάγονται παρουσία διαιτητή. Ο σημαντικότερος σκοπός της παρουσίας του διαιτητή είναι η διεξαγωγή του αγώνα σύμφωνα με τους κανόνες και τους κανονισμούς του δίκαιου παιχνιδιού. Πριν την έναρξη του αγώνα ο διαιτητής ενημερώνει τους προπονητές στα ακόλουθα σημεία :

        Εξοπλισμό των παικτών

        Αλλαγές παικτών (τρόπο – διαδικασία)

        Τι συμβαίνει αν κάποιος ποδοσφαιριστής είναι τραυματίας.

        Διάρκεια του αγώνα: 2 Χ 30 min. Επιπλέον χρόνος (λόγω τραυματισμού ή για διακοπή του παιχνιδιού) προστίθεται στο τέλος κάθε ημιχρόνου και υπεύθυνος για αυτό είναι ο διαιτητής.

        Έναρξη και επανέναρξη του παιχνιδιού: Στη συνάντηση με τους προπονητές πριν από την έναρξη του παιχνιδιού γίνεται και η διαδικασία της κλήρωσης, ποια ομάδα, δηλαδή, θα επιλέξει το γήπεδο. Η άλλη εκτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα. Κανένα τέρμα δεν μπορεί να επιτευχθεί και να καταμετρηθεί κατευθείαν με την έναρξη. Αν αυτό συμβεί, τότε η έναρξη του παιχνιδιού επαναλαμβάνεται. Η μπάλα είναι σε ροή αγώνα μόνο όταν είναι σε κίνηση.

        Μπάλα εκτός παιχνιδιού: η μπάλα είναι εκτός παιχνιδιού μόνο όταν ολόκληρη βρίσκεται έξω από τις γραμμές οριοθέτησης των διαστάσεων του γηπέδου ή αν ο διαιτητής έχει σταματήσει το παιχνίδι.

        Επίτευξη τέρματος: ένα τέρμα κατακυρώνεται όταν η μπάλα περάσει όλη τη γραμμή τέρματος εντός της εστίας. Μετά την επίτευξη τέρματος η επανέναρξη του αγώνα γίνεται από το μέσο του γηπέδου (σέντρα). Όπως έχει τονισθεί και προηγουμένως ένα τέρμα δεν καταμετράται με απευθείας χτύπημα της μπάλας με την έναρξη του παιχνιδιού.

        Ισχύει ο κανόνας του οφσάιντ.

        Ένα ελεύθερο χτύπημα της μπάλας δίνεται όταν:

        Ένας παίκτης χρησιμοποιεί υπερβολική δύναμη για να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο παίκτη.

        Κρατά ή σπρώχνει έναν αντίπαλο παίκτη.

        Πιάνει τη μπάλα σκόπιμα με τα χέρια, εκτός από τον τερματοφύλακα μέσα στην περιοχή πέναλτι.

        Κάνει οτιδήποτε θεωρηθεί επικίνδυνο για τους άλλους παίκτες.

        Υπάρχουν κόκκινες ή κίτρινες κάρτες.

        Ο τερματοφύλακας ή ένας παίκτης δεν επιτρέπεται να ρίξει – περάσει την μπάλα μετά τη μεσαία γραμμή (γραμμή κέντρου) από ελεύθερο χτύπημα κατά την επαναφορά της μπάλας από τέρματος λάκτισμα (άουτ). Αν παρόλο αυτά κάτι τέτοιο συμβεί (η μπάλα περάσει τη μεσαία γραμμή) τότε η μπάλα δίνεται στην αντίπαλη ομάδα η οποία επαναρχίζει το παιχνίδι με ελεύθερο χτύπημα από το σημείο που η μπάλα πέρασε τη γραμμή του κέντρου.

        Αν κάποιος παίκτης μεταβιβάζει την μπάλα στον συμπαίκτη του τερματοφύλακα απαγορεύεται σε αυτόν να πιάσει την μπάλα με τα χέρια. Αν αυτό συμβεί ο διαιτητής σταματά το παιχνίδι και δίνει ελεύθερο χτύπημα υπέρ της ομάδας που δεν είχε την μπάλα στην κατοχή της.

        Αν ένα ελεύθερο χτύπημα της μπάλας γίνει απευθείας προς την εστία της αντιπάλου ομάδας και περάσει τη γραμμή τέρματος τότε επιτυγχάνεται ένα γκολ. Όλα τα ελεύθερα χτυπήματα είναι άμεσα. Κάθε αντίπαλος παίκτης θα πρέπει να είναι σε απόσταση 5 m από το σημείο που θα γίνει το ελεύθερο χτύπημα.

        Το σημείο πέναλτι είναι 8 m από το κέντρο της γραμμής τέρματος (η παράβαση και ο χώρος που αυτή γίνεται αξιολογείται από τον διαιτητή).

        Όταν η μπάλα περάσει την πλάγια γραμμή η επαναφορά της γίνεται με χρήση και των δύο χεριών από πίσω και πάνω από το κεφάλι. Ο παίκτης που ρίχνει την μπάλα θα πρέπει να έχει μέρος του ποδιού του στην πλάγια γραμμή ή εκτός αυτής. Αν η επαναφορά της μπάλας γίνει λανθασμένα τότε ο διαιτητής σταματά το παιχνίδι και δίνει αλλαγή χτυπήματος. Η μπάλα επαναφέρεται από το ίδιο σημείο αλλά από την αντίπαλη ομάδα.

        Αν ο τερματοφύλακας πιάσει την μπάλα με τα χέρια μετά από πλάγια επαναφορά συμπαίκτη τότε ο διαιτητής σταματά το παιχνίδι και δίνει ελεύθερο χτύπημα υπέρ της αντίπαλης ομάδας που δεν είχε την μπάλα στην κατοχή της.

        Αν η μπάλα περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου από τη γραμμή τέρματος τότε η επαναφορά της μπάλας γίνεται με ελεύθερο χτύπημα με την μπάλα να τοποθετείται 3 m από την εστία και με το χτύπημα της μπάλας προς τα εμπρός.

        Το κόρνερ εκτελείται από το σημείο που η γραμμή τέρματος συναντά την πλάγια γραμμή. Ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας μπορεί να σταθεί 5 m μακριά από το σημείο χτυπήματος.

*Το πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ-12 ΔΕΝ θα έχει βαθμολογία .

Άρθρο 6:  Ηλικιακή Κατηγορία Κ-14

Παιχνίδι 11 vs 11

Ανάλυση κανόνων διεξαγωγής των αγώνων:

        Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά που γεννήθηκαν από 1.1.2009 και έπειτα (αφορά την αγωνιστική περίοδο 2022-2023).

        Ο αγώνας θα πρέπει να ξεκινά με τον ίδιο αριθμό παικτών για κάθε ομάδα. Κάθε ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει δέκα παίκτες εντός αγωνιστικού χώρου και έναν τερματοφύλακα. Ο τερματοφύλακας θα πρέπει να φορά διαφορετικά ρούχα (χρωματισμό) από τους υπόλοιπους παίκτες και των δύο ομάδων. Κάθε ομάδα θα μπορεί να δηλώνει στο φύλλο αγώνα μέχρι 18 παίκτες και να χρησιμοποιεί έντεκα στην αρχική της σύνθεση. Οι υπόλοιποι επτά θα δηλώνονται ως αναπληρωματικοί. Οι αναπληρωματικοί παίκτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι συνολικά επτά. Οι αλλαγές επιτρέπονται καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα όταν το παιχνίδι (αγώνας) δεν είναι σε ροή (έχει σταματήσει), σε τρεις όμως συνολικά χρονικές στιγμές για κάθε ομάδα. Όλες οι αλλαγές θα πρέπει να γίνονται από τη μέση του γηπέδου. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται δε δικαιούται να επαναχρησιμοποιηθεί στον αγώνα.

        Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να φορούν ομοιόμορφες εμφανίσεις και απαραίτητα επικαλαμίδες. Επίσης αποφεύγονται επικίνδυνα αντικείμενα πάνω στο σώμα των ποδοσφαιριστών (π.χ. κοσμήματα, ρολόγια).

        Διαιτητής: Όλοι οι αγώνες διεξάγονται παρουσία διαιτητή. Ο σημαντικότερος σκοπός της παρουσίας του διαιτητή είναι η διεξαγωγή του αγώνα σύμφωνα με τους κανόνες παιχνιδιού και το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι». Πριν από την έναρξη του αγώνα ο διαιτητής ενημερώνει τους προπονητές στα ακόλουθα σημεία:

        Εξοπλισμό των παικτών

        Αλλαγές παικτών

        Τι συμβαίνει αν κάποιος ποδοσφαιριστής είναι τραυματίας.

        Διάρκεια του αγώνα: 2 Χ 35 min. Επιπλέον χρόνος (λόγω τραυματισμού ή για σταματήματα του παιχνιδιού) προστίθεται στο τέλος κάθε ημιχρόνου και υπεύθυνος για αυτό είναι ο διαιτητής.

        Iσχύει ο κανόνας του οφσάιντ.

        Ισχύουν κόκκινες ή κίτρινες κάρτες.

        Το σημείο πέναλτι είναι 11 m από το κέντρο της γραμμής τέρματος.

Άρθρο 7:  Ηλικιακή Κατηγορία Κ-16

Παιχνίδι 11 vs 11

Ανάλυση κανόνων διεξαγωγής των αγώνων:

        Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά που γεννήθηκαν από 1.1.2007 και έπειτα (αφορά την αγωνιστική περίοδο 2022-2023).

        Ο αγώνας θα πρέπει να ξεκινά με τον ίδιο αριθμό παικτών για κάθε ομάδα. Κάθε ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει δέκα παίκτες εντός αγωνιστικού χώρου και έναν τερματοφύλακα. Ο τερματοφύλακας θα πρέπει να φορά διαφορετικά ρούχα (χρωματισμό) από τους υπόλοιπους παίκτες και των δύο ομάδων. Κάθε ομάδα θα μπορεί να δηλώνει στο φύλλο αγώνα μέχρι 18 παίκτες και να χρησιμοποιεί έντεκα στην αρχική της σύνθεση. Οι υπόλοιποι επτά θα δηλώνονται ως αναπληρωματικοί. Οι αναπληρωματικοί παίκτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι συνολικά πέντε. Οι αλλαγές επιτρέπονται καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα όταν το παιχνίδι (αγώνας) δεν είναι σε ροή (έχει σταματήσει), σε τρεις όμως συνολικά χρονικές στιγμές για κάθε ομάδα. Όλες οι αλλαγές θα πρέπει να γίνονται από τη μέση του γηπέδου. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται δε δικαιούται να επαναχρησιμοποιηθεί στον αγώνα.

        Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να φορούν ομοιόμορφες εμφανίσεις και απαραίτητα επικαλαμίδες. Επίσης αποφεύγονται επικίνδυνα αντικείμενα πάνω στο σώμα των ποδοσφαιριστών (π.χ. κοσμήματα, ρολόγια).

        Διαιτητής: Όλοι οι αγώνες διεξάγονται παρουσία διαιτητή. Ο σημαντικότερος σκοπός της παρουσίας του διαιτητή είναι η διεξαγωγή του αγώνα σύμφωνα με τους κανόνες παιχνιδιού και το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι». Πριν από την έναρξη του αγώνα ο διαιτητής ενημερώνει τους προπονητές στα ακόλουθα σημεία:

        Εξοπλισμό των παικτών

        Αλλαγές παικτών

        Τι συμβαίνει αν κάποιος ποδοσφαιριστής είναι τραυματίας.

        Διάρκεια του αγώνα: 2 Χ 40 min. Ημίχρονο: 15 min. Επιπλέον χρόνος (λόγω τραυματισμού ή για διακοπή του παιχνιδιού) προστίθεται στο τέλος κάθε ημιχρόνου και υπεύθυνος για αυτό είναι ο διαιτητής.

        Ισχύουν κόκκινες ή κίτρινες κάρτες.

        Iσχύει ο κανόνας του οφσάιντ.

        Το σημείο πέναλτι είναι 11 m από το κέντρο της γραμμής τέρματος.

Άρθρο 8: Τελικές Διατάξεις

α. Τα σωματεία είναι υποχρεωμένα να ανταποκρίνονται όταν καλούνται  από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Σε αντίθετη περίπτωση θα τιμωρούνται όταν απουσιάζουν αδικαιολόγητα.

β. Η συγκρότηση των ομίλων και η διαδικασία ανάδειξης των πρωταθλητών (φάσεις του πρωταθλήματος) θα γίνει με απόφαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΚΑΒΑΛΑΣ αμέσως μετά τις δηλώσεις συμμετοχής.

 γ. Η Ε.Π.Σ. Καβάλας διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα για συμπλήρωση, μερική ή ολική τροποποίηση της Προκήρυξης αυτής και μετά την έναρξη των πρωταθλημάτων.

 δ. Τα πρωταθλήματα αυτά υπάγονται στις διατάξεις του Κ.Α.Π. με πιστή εφαρμογή του εκτός ορισμένων περιπτώσεων που αναφέρονται ρητά σε αυτήν την προκήρυξη και αυτό διότι υπάρχουν ορισμένες ιδιαιτερότητες σε αυτά τα πρωταθλήματα. Για ό,τι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη αυτή θα αποφασίζει το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

ε. Η εξόφληση του εξοδολόγιου διαιτησίας θα γίνεται από το σωματείο πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα.

στ. Ομάδα, που δεν κατέρχεται να αγωνισθεί ή παραιτηθεί από τρεις αγώνες, θεωρείται ότι αποχώρησε με τη θέλησή της, δεν μπορεί να επανέλθει στο πρωτάθλημα της κατηγορίας που αγωνίζεται και της επιβάλλεται πρόστιμο 100,00 ευρώ

ζ. Τα προληπτικά μέτρα κατά της COVID-19 θα προβλέπονται ανάλογα με τις επικείμενες διατάξεις της ΕΠΟ.

η. Στον πάγκο κάθε ομάδας έχουν δικαίωμα να παραβρίσκονται εκτός των αναπληρωματικών παικτών, ένας παράγοντας από κάθε ομάδα που να είναι μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου και ο προπονητής από κάθε ομάδα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με τις διατάξεις της  ΕΠΟ.

θ. Στη συγκρότηση των μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ Καβάλας θα συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα που οργανώνονται από την Ε.Π.Σ Καβάλας

ι. Στο τέλος των πρωταθλημάτων υποδομής θα απονέμεται βραβείο MVP σε έναν ποδοσφαιριστή από κάθε κατηγορία των πρωταθλημάτων υποδομής. Ειδικότερα οι προπονητές των ομάδων μετά από κάθε αγώνα θα ψηφίζουν με δήλωση στο Φύλλο Αγώνα (θα υπάρχει ειδική αναφορά στο Φύλλο Αγώνα) τον MVP  της αντίπαλης ομάδας και στο τέλος του πρωταθλήματος θα γίνει η ανακήρυξη του σύμφωνα με αυτές τις ψηφοφορίες.

κ. Ουδεμία τροποποίηση του προγράμματος τέλεσης των αγώνων, που θα ανακοινώσει η Επτιροπή Πρωταθλήματος τμημάτων υποδομής, είναι επιτρεπτή ει μη μόνο για λόγους ανωτέρας βίας, που θα κρίνονται αποκλειστικά και μόνο από την Επιτροπή

λ. Διεξαγωγή τουρνουά ομάδων  μόνο με έγκριση της Ε.Ε. ΕΠΣΚ.  και αφού τελειώσουν τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΚ

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε.

                                                                                                                                                                                                                                                               

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                              ΠΡΙΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                        ΖΙΡΤΙΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ